“Mocskos Bertie” erotikus design bútora

0 darab hozzászólás

Hallottál már "Mocskos Bertie"-ről? Ha nem, akkor a nevét garantálom, hogy mostantól nem fogod elfelejteni. Pláne, ha megtudod, hogy milyen bútort és milyen céllal terveztek neki.

Főhősünk Viktória királynő és Albert herceg legidősebb fia, Eduard, aki már hercegként is népszerű volt, de nem annyira az esze sokkal inkább az öltözködési stílusa miatt. Ő tette divatossá a Tweed szöveteket, a Sean Connery is látható Norfolk-kabátot, a fekete nyakkendős szmokingot, és a begombolatlanul hagyott alsó gombot. Lévén csak szimbolikus szerepet vállalt a politikában, volt ideje az unatkozó milliomosok playboy életét élni. Bár nős volt, de még a felesége mellett is maradt energiája, további ötvenöt nőre, köztük Winston Churchill édesanyjára, vagy éppen Camilla dédanyjára, Alice-re. Előszeretettel látogatott Budapest vigalmi negyedébe is. Akárcsak az angol királynő szállodába, ahol még emléktáblát is avattak neki. Továbbá ebbe a párizsi nyilvánosházba, ahol az extravagáns díszítéseknél sokkal jobban kezdte el foglalkoztatni egy idő után az ergonómia. A napi több tucat cigaretta és a túlsúlya megbosszulta magát, és az ebből kialakult ízületi gyulladása már kényelmetlenné tette számára az együttléteket. Ezért felkérte ezt a francia asztalosmestert több speciális, erotikus bútordarabnak, köztük ennek a hattyú alakú vörösréz fürdőkádnak, és ennek a kétszintes ívelt szerelmi trónnak a legyártására. Melynek láttán egyből ráragasztották a Mocskos Bertie gúnynevet az irigyei, mert azon többek között így is el lehetett heveredni, de még a legakrobatikusabb mutatványok kivitelezésére is alkalmas volt.

Na, ezt a bútort se egy múzeumba, se nálunk ne keresd, de ezen kívül nem tudsz olyan lakberendezési igényt megfogalmazni, amire ne lenne egy épkézláb ötletünk. Kattints a bionkban lévő linkre és nézd meg, mi mindent kínálunk!

Hozzászólás írása

Minden hozzászólást jóváhagyunk, mielőtt publikáljuk.
You have successfully subscribed!
This email has been registered