LASKÓY NOÉMI TOP 6 LAKBERENDEZÉSI TERMÉKE

0 darab hozzászólás

NYEREMÉNYJÁTÉK!

Szerezd meg 2021. október 6 - 17. között bármelyik terméket -10% kedvezménnyel
+ 50.000 Ft felett INGYENES házhozszállítással.
Használd a kuponkódot: NOÉMI10, vagy legyen a tiéd az 50.000 Ft értékű Marco Mobili Ajándékkártya egyike!

NEM ÉREM BE KEVESEBBEL, MINT A LEGJOBB

Sokak kedvencét, Laskóy Noémit (@nnooemi) már megismerhettétek egy korábbi cikkünkből, most pedig azt tudhatjátok meg, mely bútoraink a kedvencei, és miért.

NOÉMI KEDVENCEI A TE OTTHONODAT IS DÍSZÍTHETIK

Carlos szék

"Egyre inkább divatosak a fotelhez hasonló étkezőszékek, amelyek nem csak feldobják az étkezőt, hanem extra kényelmet is adnak, így azon kapjuk magunkat, hogy hosszú ideig is szívesen üldögélünk bennük. A Carlos szék is pont ilyen. Letisztult, minimalista formájának köszönhetően minden modern terébe passzol, már csak egy hasonló stílusú asztalt kell hozzá beszereznünk, és kész is a tökéletes étkező."

Monday kanapé

"Viszonylag magas háttámlájának köszönhetően tökéletesen igazodik az utóbbi években divatossá vált kanapé irányzathoz. Formájával és extra különleges színével biztos, hogy a nappali ékköve lesz, és bárki jön látogatóba, meg fogja dicsérni. "

Modo kanapé

"Nagyon tetszik letisztult, minimalista formája, amely nagyon sokáig divatban marad. Bármilyen színvilágú otthonba tökéletesen passzol. Mivel kinyitható és ággyá alakítható, így egy szuper stílusos, de mégis multifunkcionális darabot választunk ezzel a kanapéval."

Harlow sarokgarnitúra

"Klasszikus L-alakjával tökéletesen hozza a hosszú évek óta divatos formát. Steppelései igazán különlegessé teszik, és ennek köszönhetően kitűnik a megszokott formavilágból. Tökéletes középszürke színe miatt nem kényes, azonban nem is teszi komorrá a megjelenését, illetve a szobát, ahova elhelyezzük."

Noémi Labeled Collection ágy

160 x 200-as, Silver moon színű, ágyneműtartós ágy, igény szerint táskarugós matraccal. További részletekért kattints az alábbi gombra.

Sinfonie Plus gardrób (Staud)

"Gyönyörű színvilágával és letisztult formájával minden térbe passzol, legyen az hálószoba vagy előszoba. Hatalmas méretének köszönhetően minden ruhát elnyel, és rengeteget tudunk bele pakolni. Maximálisan ki lehet használni a benne rejlő lehetőségeket.
A belső elrendezését mi tudjuk kialakítani, hogy tökéletesen megfeleljen az igényeinknek. Beépített LED fényeinek köszönhetően abszolút exkluzív megjelenése van."

NYEREMÉNYJÁTÉK!

Szerezd meg 2021. október 6 - 17. között bármelyik terméket -10% kedvezménnyel
+ 50.000 Ft felett INGYENES házhozszállítással.
Használd a kuponkódot: NOÉMI10, vagy legyen a tiéd az 50.000 Ft értékű Marco Mobili Ajándékkártya egyike!

Legyél te is a Marco Mobili Club tagja!

Klubtagként számos különleges előnyt szerezhetsz:

- belépéskor egy saját Marco Mobili Club kártya tulajdonosa leszel (amennyiben vásárlásodkor még nem kaptál)
- minden hónapban kedvezménykuponokat és különleges meglepetéseket kapsz
- számos termékünket kedvezményes áron szerezhetsz meg
- elsőként értesülhetsz limitált ajánlatainkról
- kedvezményt kapsz partnereinknél

Bármikor leiratkozhatsz a hírlevelekről. További információkért, Adatkezelési tájékoztatóért (https://www.marcomobili.hu/pages/adatkezelesi-tajekoztato) kérjük, látogass el weboldalunkra.

Hozzászólás írása

Minden hozzászólást jóváhagyunk, mielőtt publikáljuk.
You have successfully subscribed!
This email has been registered