KANAPÉK- Ajánlott színek, és a felejtősek

0 darab hozzászólás

Tudod, hogy a tavasz közeledtével melyik hormon szabadul fel a legtöbb nő szervezetében? A kanapé kicserélős. Ha esetleg már te is érzed magadon ennek a jeleit, akkor megmutatom, hogy milyenre érdemes váltanod, és melyiket kerüld el.

Bár nagyon népszerűek a szürke kanapék, mert a legtöbben semlegesnek gondolják, és a szennyeződések is jobban elvesznek rajtuk. Én mégis óva intenélek attól, hogy ilyen színű kanapéban gondolkodj. Ennek pedig az az oka, hogyha az egész tér sok szürkéből áll, akkor egyhangú lehet és unalmas, vagy éppen túl hivatalos. Ráadásul egy szürke kanapé könnyen elveszhet a térben, ha nincs körülötte megfelelő arányban színes vagy texturált kiegészítő. És csak kevés szürkéről mondható el, hogy nem hideg árnyalatú. Márpedig egy nappali akkor jó, ha otthonos és meleg hatást kelt. Sokkal célravezetőbb természetes színekben gondolkodni. Ilyenek a földszínek, például a bézs, a barna különböző árnyalatai, a sötétzöld vagy az okker, ami melegséget és kényelmet sugároz. Ezek a színek időtállóak és könnyedén kombinálhatóak más bútorokkal és kiegészítőkkel. A kék különféle árnyalatai is jó ötletnek bizonyulnak, mert frissességet és nyugalmat sugároznak. A világoskék például nyugtató hatású, és könnyen illeszthető más színekhez. Amiket azonban hanyagolj, azok a színes, mintás bútorszövetek. Illetve az éppen aktuális trendek, mert ezek ma még menők, na de holnap. Mint ahogy a fekete kanapékat is csak azoknak ajánlom, akik piszok jól értenek a lakberendezéshez, mert bár bizonyos körülmények között jól működhetnek, általánosságban túl erőteljesek, és kicsit sem teremtenek otthonos légkört.

További hasznos lakberendezési tippekért, illetve random érdekességekért, amiknek valahogy nálam mindig bútor lesz a vége, kövess minket. Ha pedig egy szuper jó kanapéra vágysz, akkor csak kattints a bionkban lévő linkre, mert álomkanapéd már ott vár rád.

Hozzászólás írása

Minden hozzászólást jóváhagyunk, mielőtt publikáljuk.
You have successfully subscribed!
This email has been registered