Itt van a legjobb helyen az ÁGYAD a Vastu Shastra szerint

0 darab hozzászólás

Az ágyad ne nézzen északi irányba a hálószobádban. Ez most valami ezoterikus vicc? Nem az. Kriszta vagyok, a Marco Mobili Bútoráruház lakberendezője. És most azt árulom el, hogy az építészet védikus tudománya szerint milyen irányba helyezd el az ágyadat, ha minél tovább szeretnél egészséges maradni.

Gondolom, a mágneses mezőkről már hallottál. Amennyiben vérképzési zavaraid vannak, mondjuk vérszegény vagy, a háziorvosod valószínűleg valamilyen vaskészítményt fog javasolni. A mágneses erőhatások pedig a véredben lévő vas miatt a keringésedre is hatással lesznek. Amikor lefekszel aludni, a pulzusod csökken, mert a tested azonnal korrigál. Hiszen ha ugyanazzal a lendülettel pumpálná a vért benned, mint amikor még álltál, túl sok vér jutna a fejedbe, ami komoly károkat okozna. Amennyiben ebben a testhelyzetben északi irányba helyezed a fejed, és legalább 5-6 órán keresztül így is maradsz, a mágneses húzás a korrekcióval ellentétes nyomást gyakorol az agyra. Amíg fiatalok vagyunk, ez nem gond. De egy bizonyos életkor felett a véredényeink már gyengébbek, és könnyebben keletkeznek emiatt a nyomás miatt a fejünkben mikrovérzések. A legtöbb emberrel megtörténik élete folyamán többször is, anélkül, hogy tudna róla. Nem tesz bennünket alkalmatlanná a feladataink ellátására, de nem véletlen, hogy az életkorunk előrehaladtával jóval inkább az emlékezetünk irányít bennünket, semmint az intelligenciánk. De még idősnek sem kell lenni. A kelleténél erősebb vérellátás az agyadat sokkal jobban stimulálja, ami miatt nem tudod magad igazán kipihenni. Természetesen nem kell attól tartanod, hogy ha ma éjszaka észak felé fordulsz, akkor reggelre véged lesz, de a Vastu szerint tartósan célszerű ezt az irányt hanyagolni. Ami azonban jótékony lehet, az a keleti irányba fordított ágy. A nyugati se nem rossz, se nem jó. A dél azonban kifejezetten előnyös élettanilag. Ez Magyarországon és az északi féltekén érvényes, a kenguruk hazájában pont fordítva.

Ha tetszett ez a videó és kíváncsi vagy arra, hogy milyen színek és egyéb szabályok érvényesek egy ayurvédikus hálószobában, akkor nyomj egy lájkot és kövess bennünket, mert hamarosan ezt is megosztom veled. 

Hozzászólás írása

Minden hozzászólást jóváhagyunk, mielőtt publikáljuk.
You have successfully subscribed!
This email has been registered