Intelligens, mágneses LED sínrendszerek

0 darab hozzászólás

Ez itt mögöttem egy intelligens mágneses LED sínrendszer. És kétségtelenül ez a jövője a beltéri világításnak, így beszéljünk róla.

Kezdjük azzal, hogy azért vezet már most orrhosszal a hagyományos világítással, vagy az olyan rendszerekkel szemben, mint a mennyezetbe süllyesztett LED-ek, vagy ezek a sokak által nem kedvelt robusztus sínes lámpák, mert ez a rendszer flexibilis, azaz egymással kombinálható. Síkban és térben is szerelhető áramvezető sínekből, valamint többféle sínre szerelhető lámpából áll, melyekből teljesen egyedi konfigurációk születhetnek. Felszerelését tekintve is több lehetőség adott. Lehet falra, mennyezetre építeni, felületre is helyezhető, de rögzítőkkel akár függesztve is alkalmazható, és a manapság nagyon trendi, minimál stílusú, süllyesztett, perem nélküli alkalmazására is van lehetőség. A mágneses kivitelnek köszönhetően a sínekben egy mozdulattal áthelyezhetők a lámpák. De ugyanilyen egyszerűen bővíteni is lehet a számukat. Sőt, akár a kibocsátott fény formája is szabadon alakítható, ami hatalmas előny lehet azok számára, akik kreatív módon időnként szeretik az otthonuk belső tereit átalakítani, frissíteni. További nagy előnye, hogy azon sem kell törnöd a fejed, hogy hogyan tudnád betervezni a legjobb helyre a lámpáidhoz szükséges elektromos kiállásokat, hiszen akár egy betáplálási pontból is bevilágítható a teljes helyiség.

További hasznos lakberendezési tippekért és érdekességekért kövess minket. Ha pedig szeretnéd megnyerni ezt a hatalmas, 70.000 forint értékű Beauty csomagunkat, akkor kattints a bio-ban lévő linkre, és pörgesd meg a Marco Mobili Szerencsekerekét a Messengerben a "kezdés" gombra kattintva, ahol minden pörgetés nyer! De siess, le ne maradj, mert főnyereményünket bármikor kipörgethetik, és ez a szerencsés akár te is lehetsz!

Hozzászólás írása

Minden hozzászólást jóváhagyunk, mielőtt publikáljuk.
You have successfully subscribed!
This email has been registered