Ilyen egy élő koporsó

0 darab hozzászólás

Hogy létezik egy könyvespolc, ami kezdetben így néz ki. Majd az összeszerelési útmutatót követve, ez lesz belőle, azt már egy korábbi videómban láthattad. Ezt az alternatív temetkezési módszert emelte új szintre egy Holland Startup vállalkozás, akik a környezettudatosság jegyében egy olyan koporsót terveztek, ami él, s mely az eltemetést követő 45 napon belül biológiailag bomlik le. És, hogy mindez, hogy működik?

A koporsók elkészítéséhez a cég gombát termeszt, melynek gyökérszerkezetét kenderrosttal kombinálják. A végtermék pedig 7 napon belül el is készül. Ennek a temetkezési módnak több előnye is van a hagyományoshoz képest. Nem hagy biológiai lábnyomot, urnás kivitelben is elérhető. Ha pedig fölé virágokat, fákat ültetnek, abban tovább is élhetünk. Nem beszélve arról, hogy az így kitermelt fát ha felhasználják, a reinkarnáció mellett egy másik lehetőség is megnyílik előttünk. Hiszen lehet belőlünk egy takaros faház, vagy újra egy menő könyvespolc. A magam részéről azért én azt kívánom neked, hogy erre az átalakulásra minél később kerüljön sor. És ahelyett, hogy ebbe kelljen idő előtt befeküdnöd, inkább feküdj be egy teljesen személyre szabott Marco Mobili ágyba, amiben annyira pihentető lesz az alvás, hogy akár évekkel meghosszabbíthatja az életedet.

Ha a jelenlegi ágyad már annyira kényelmetlen, hogy az is kétséges, hogy rajta fekve egyáltalán megéred-e a holnapot, akkor csak kattints a bionkban lévő linkre, és jelentkezz hozzánk ingyenes ágytervezésre.

Hozzászólás írása

Minden hozzászólást jóváhagyunk, mielőtt publikáljuk.
You have successfully subscribed!
This email has been registered