Így veheted rá a párodat, hogy megtegye, amit kérsz!

0 darab hozzászólás

Tudod, hogy hogy veheted rá a kedvesedet, férjedet arra, hogy amire kéred, például egy ismétlődő feladat vagy egy a lakásfelújításban való részvétel, azt megtegye? Elárulom. A videó végén pedig írd meg, mi a te módszered.

Nyilván már ezerszer megtapasztaltad, hogy minél többször esel neki, hogy csináljon meg valamit, vagy cseréljen ki egy elavult bútort, annál nagyobb ellenállást tanúsít. Nincs ezen mit csodálkozni, hiszen az örökös szekálás, az elvárások vég nélküli megfogalmazása rendkívül kontraproduktív. Fogadd el, hogy már nem fog megváltozni csakis belső késztetésre. Lássuk, hogyan tudod ezt benne felébreszteni.

A férfiak a legritkább esetben szándékoznak valamit csak a két szép szemedért megtenni. Elég csak felcsapnod a Bibliát, és közel kétezer olyan esetre találsz benne példát, amikor az adott példányt valamilyen ígéret fejében vették rá egy feladat elvégzésére. Ám nem elég csak adni valamit, meg kell jutalmazni. Ám az nem jutalom, ha a munkáját úgy nyugtázod, hogy már azt hittem, soha a büdös életben nem csinálod meg. Az ajándékot úgy tudod számára biztosítani, ha előtte megtanulsz kérni. Mi nők a bőrlégzés bajnokaiként úgy tudunk egy szuszra beszélni, hogy azt hisszük, mondtunk is valamit, miközben nem. Pedig egyet kéne csak tenni, egyértelműen fogalmazni. Egy férfi számára a "de kopott már ez a szőnyeg" nem egyenlő azzal, hogy "menjünk el a Marco Mobilibe egy újat venni", pedig tulajdonképpen te ezt akarod. Kevesen ugyan, de akadnak olyan vérprofi nők, akik a jó kommunikációt már olyan sikeresen tudják alkalmazni, hogy amit megfogalmaznak, az nem is tűnik kérésnek. Ők bölcsen olyan helyzetet teremtenek, ahol a férfi maga fogalmazza meg az igényt a változtatásra. A kérésedet úgy fogalmazd meg, hogy a férjed azt kihívásnak tekintse, aminek a megoldásával lenyűgözhet téged. Motiváld azzal, hogy utalsz hatalmas szakértelmére, hogy nála jobban senki sem tudja a konyhaszekrényt a falra felfúrni. Ezután figyeld meg, hogy ez az elismeréshullám fel fogja ébreszteni benne a tettre kész vadállatot.

Ha kíváncsi vagy a folytatásra, és még nem tetted meg, nem tetted meg (?), akkor kövess minket, és így nem maradsz le.

Hozzászólás írása

Minden hozzászólást jóváhagyunk, mielőtt publikáljuk.
You have successfully subscribed!
This email has been registered