Erre figyelj, mielőtt bőrterméket vásárolnál!

0 darab hozzászólás

Ha azt hiszed, hogy egy termékre nyomott bőr logó garancia az alapanyag valódiságára? Messzebb már nem is járhatnál a valóságtól. Most azt árulom el, mire figyelj oda, mielőtt bőrterméket vásárolnál.

Kapaszkodj meg, a szintetikus bőrök egy részét valódi bőrként árusítják. Tartalmaznak ugyan valamennyi ledarált bőrt, de ettől mégsem nevezhetők annak. Az a tény, hogy bőrről van szó, egyáltalán nem garanciája a minőségnek. Mert erősen függ attól, hogy annak melyik része lett felhasználva. A valódi bőr címkével ellátott termékek, az úgynevezett felső szemű bőrből készülnek. Meglehetősen általánosak, elterjedtek és gyenge minőségűek. Ezzel szemben a tiszta bőrből vagy más téren teljes szemű bőrből készült termékek a csúcspontjai annak, amit minőségi bőrnek nevezhetünk.

Az általunk forgalmazott prémium minőségű bútorok mind ilyenek. Ezekhez olyan szarvasmarhák bőrét használják fel, melyeket kifejezetten a bőrükért tartanak. Ebből csak a legjobb bútorgyártók dolgoznak. És éppen ez az, amiért az ilyen bútorokra komolyabb garancia van, mint egy autóra. Kattints a bio-ban lévő linkre és csodáld meg bőr bútorainkat!

Hozzászólás írása

Minden hozzászólást jóváhagyunk, mielőtt publikáljuk.
You have successfully subscribed!
This email has been registered