Így lehet a HÁLÓSZOBÁD olyan, akár egy luxus hotelszoba!

0 darab hozzászólás

Te mit érzel a hálószobáddal kapcsolatban, amikor belépsz az ajtón? Nyugalmat, kényelmet, örömöt? Vagy legszívesebben sarkon fordulnál, olyan kiábrándító a látvány. Ha ez utóbbiról van szó, akkor ez annak a jele, hogy ideje rajta változtatnunk. Kriszta vagyok. A Marco Mobili Bútoráruház Lakberendezője, és most egy olyan hálószoba ötletet mutatok neked, amitől kapásból úgy érezhetnéd magad, az év 365 napján, mintha csak egy nyaraláson lennél.

Ez persze nem mindenhol kivitelezhető és nem is való mindenkinek, de a hotel életérzés egyik sarokpontja az, hogyha a hálószoba és a fürdőszoba egy légtérben van. Annak érzékeltetésére, hogy hol kezdődik a fürdőtér, elég a szanitereket egy kissé megemelt padlózatra helyezni. Azzal tovább fokozhatod a wao a hatást, hogyha a kádat kissé eltolva 45 fokban rögzíted. Azzal is különlegessé teheted a fürdőszobádat, ha a mosdószekrény fölé egy szabálytalan alakú háttérvilágítással rendelkező tükröt helyezel el, és eltérő hosszúságú függesztékeket választasz világításnak. Ne feledkezz meg az ülőbútorokról! Ezt gyakran kihagyják a hálószobákból. A drapériákat a mennyezet vonalától egészen a padló szintjéig engedd le. Szőnyeged mindenképpen legyen, és akkor igazán hatásos, hogyha egymásra rétegezve helyezed el őket. Akárcsak a függönyök, a gardróbszekrények is egészen a mennyezet vonaláig érjenek. Ha követni szeretnéd a mai trendeket, akkor elsősorban földszínekben gondolkodj. A padlóburkolatot, a szőnyegeket, a gardrób frontjait is célszerű földszínekben választani. Részesítsd előnyben a természetes anyagokat, mint amilyen a len, a vászon, a rattan vagy a természetes fabútorok. Most pedig vess egy pillantást az ágy mögötti falra. Egy ilyen letisztult, épített fülkés fali elemmel rendkívül izgalmassá teheted az ágy környezetét, anélkül, hogy bebútoroznád. És, hogy lásd, még a leglehetetlenebb környezetben is létre lehet hozni egy pazar végeredményt. Vess egy pillantást ennek a hálószobának az alaprajzára. Még hogy nem lehet a hátrányból előnyt kovácsolni.

Ha tetszett ennek a szobának a stílusa, nézz szét áruházunkban. Rengeteg ehhez passzoló bútorunk van. Találkozunk holnap is.

Hozzászólás írása

Minden hozzászólást jóváhagyunk, mielőtt publikáljuk.
You have successfully subscribed!
This email has been registered