5 tipp, amivel egyedivé teheted az otthoni dolgozó sarkot!

0 darab hozzászólás

Aki dolgozott már úgynevezett Open Air Office-ban, az ismeri az előnyei mellett a hátrányait is. Open Air ide vagy oda, a legritkábban néznek ki így. Sokkal inkább ilyen fantáziadús a megjelenésük. És az már szinte boldog lehet, akinek legalább egy ilyen privát box jut, amit egy kicsit belakhat. De többségük még így is szánalmasan egyhangú és élettelen. Na, de ennek most vége, mert otthon azt csinálunk, amit akarunk. Kriszta vagyok, a Marco Mobili Bútoráruház Lakberendezője, és most öt olyan dekorációs ötletet mutatok, amivel semmi perc alatt és gyakorlatilag fillérekből feldobhatsz egy otthoni dolgozó sarkot, de ha jó fej a főnököd, talán még az irodait is.

Ha kedveled a lebegő polcokat, akkor kipróbálhatod ezt az összeállítást. Ha kedveled a műalkotásokat, akkor dekorálhatod velük a falat ilyen elrendezésben is. Ha valami igazán egyedire vágysz, akkor ez lehet a neked való kompozíció. Itt a kerek elem helyére egy tükör is kerülhet, ami kapásból világosabbá teszi majd az asztal környezetét. A lakberendezés egyik kedvenc technikája a rétegezés, amit ezen a módon is kialakíthatsz. Ám ha számodra a letisztult egyszerűség az, ami meghozza a munkakedvedet, akkor ennél többre nem is lesz szükséged.

Ha pedig az új dekorációd alá már csak egy kényelmes íróasztal vagy egy ergonomikus szék hiányzik, nézz szét dolgozószoba kínálatunkban.

Hozzászólás írása

Minden hozzászólást jóváhagyunk, mielőtt publikáljuk.
You have successfully subscribed!
This email has been registered