Így add el a lakásodat alkudozás nélkül

0 darab hozzászólás

Tudod, hogy mit pörget még fel az őszi iskolakezdés a diákokon kívül? A lakáspiacot. Míg tavasszal a nyaralókat, nyáron szinte semmit, addig ősszel bármilyen ingatlant el lehet adni. Ha most is velem tartasz, akkor megmutatom, hogy hogy tudod a lakásodat pillanatok alatt és alkudozás nélkül eladni.

A nulladik lépésre szinte senki sem gondol, hogy az ingatlant lélekben el kell engedni. Ha ugyanis érzelmileg még ragaszkodsz hozzá, akkor tudat alatt éppen te fogod az eladását szabotálni. Ugyanakkor a ló túloldalára sem célszerű átesni. Ha alig várod, hogy megszabadulj tőle, azt az emberek megérzik, és az ilyen ingatlanokat inkább elkerülik. És most jön minden mindkedvelő kedvence, amikor fotókat teszünk fel a lakásról a netre. Tulajdonképpen itt már el is dől, hogy milliókat nyersz vagy buksz rajta. Mert ugyanazt a dolgot be lehet mutatni így, vagy így is. Szerinted melyik hozza meg a vásárlási kedvet? Ilyenkor nem arról van szó, hogy a hibákat el kell rejteni, hanem arról, hogy az erősségeket és a lehetőségeket kell megmutatni. Amire senki sem kíváncsi, azok az életlen képek és a rendetlenség, meg az olyan illúzióromboló részletek, mint amilyen egy falnak támasztott partvisnyél, hogy a szekrény tetejére halmozott dobozokról már ne is beszéljek. Az épületről kültéri fotókat pedig csak akkor tegyünk közzé, ha ennél a laza felfogásban szerelt szúnyoghálónál szebbet is tudunk mutatni. Az emberek ugyanis nem egy ruhát, vagy egy lakást, hanem egy álmot szeretnének megvásárolni. Éppen ezért nem célszerű üres állapotban lefotózni, mert a legtöbb embernek, és ez nem szemrehányás, nincs képzelőereje. Nem látják azt, hogy ebből a helyiségből ez is lehet. Éppen ezért, mielőtt eladásra kínálod a legjobb, ha a falakat semleges színűre fested, mert így tudod a legtöbb ember számára vonzóvá tenni. És törekedj mindenben arra, hogy az ne legyen megosztó. Amikor fotózol, kapcsold fel minden létező lámpát a lakásban, akkor is, ha kint hétágra süt a nap, hogy ne egy sötét verem táruljon a potenciális vevő szeme elé, hanem egy fényárban úszó álomotthon. Ügyelve ezekre, amit némi leleményességgel egy-két ütősebb kiegészítő beszerzése után, ilyenről, ilyenre varázsolva, alkudozás nélkül adhatsz el.

Ha az otthonod berendezését illetően szükséged lenne további brainstormingra, akkor kattints a bionkban lévő linkre, és foglalj hozzánk időpontot ingyenes online lakberendezési konzultációra.

Hozzászólás írása

Minden hozzászólást jóváhagyunk, mielőtt publikáljuk.
You have successfully subscribed!
This email has been registered