GARDRÓB, ami kivasalja és fertőtleníti a ruháidat!

0 darab hozzászólás

Ismerős ez a látvány? Egy kis ruhakupac itt, egy másik amott várakozik arra, hogy egy jó tündér majd kivasalja. Légy egészen nyugodt, nem vagy vele egyedül. Most erre a problémára mutatok neked egy zseniális megoldást, amit imádni fogsz, mert nem csak felfrissíti és gyűrődés mentessé teszi, fertőtleníti is a ruháidat, méghozzá a gardróbszekrényedben.

Ez pedig nem más, mint az Air Dresser, ami messze felülmúlja egy kézi ruhagőzölő teljesítményét, és ami kis túlzással egy gardróbszekrénybe beépíthető bejárónőnek is tekinthető. Biztosan te is tapasztaltad már, hogy a ruhád bevette a kellemetlen szagokat. Ugyanakkor még nem érett meg a mosásra. Ez a készülék erre a problémára is kínál megoldást. Mivel felszívja a füst, az izzadtság és az élelmiszerek által okozott makacs szagok 99 százalékát. Gyorsan, akár 20 perc alatt felfrissíti a ruháidat, vagy a gőz erejével fertőtleníti. 24 választható ciklusával eltávolítja a baktériumok és az atkák majdnem 100 százalékát a ruhákból. Arra sem kell külön gondot fordítanod, hogy a ruhák anyagával foglalkozz, mert ellentétben a mosással itt a gyapjútól a legkényesebb szövetekig bármit kezelhetsz. De nem kell aggódnod az anyagok bolyhosodása és zsugorodása miatt. A ruhák statikus feltöltődését pedig kiküszöbölheted azáltal, ha egy szárítólapot helyezel bele. A készülék folyamatosan érzékeli a textíliák páratartalmát, és ennek megfelelően intelligensen csökkenti a szárítási időt. Így a ruhák mindig a legrövidebb idő alatt száradnak meg és nem füllednek be. A self-clean technológia megakadályozza a szagok és a lerakódások megtapadását. Ez a cucc öntisztítja magát, így neked nincs vele további dolgod. Intelligens tanulással és wifi kapcsolattal tervezték. Így nem csak megtanulja a szokásaidat és további ciklusokat ajánl fel, de távolról is vezérelheted. Meglévő bútoraidhoz igazodva sötét fekete, vagy tükörfényes kivitelben is választhatod.

Ha téged is rabul ejtett ez a csodamasina, és most szeretnél új gardróbszekrényt vásárolni magatoknak. Érdemes úgy megtervezni, hogy alkalomadtán egy  Air Dresser is helyet kaphasson benne. Nálunk ezt meg is teheted, méghozzá ingyen.

Hozzászólás írása

Minden hozzászólást jóváhagyunk, mielőtt publikáljuk.
You have successfully subscribed!
This email has been registered