Ezt a 7 bútort választaná egy lakberendező

0 darab hozzászólás

Tudtad, hogy most ünnepli a hetedik születésnapját a Marco Mobili Bútoráruház? Ebből az alkalomból most megmutatom az én hét kedvenc bútoromat, és azt is elárulom, hogy miért ezeket választottam. A videó végén pedig egy olyan dolgot is elárulok, amit kár lenne kihagynod.

Ez a kanapé azért a kedvencem, mert roppant fiatalos és elbűvölő hangulatot kölcsönöz szinte bármilyen lakásnak. Nézd meg, milyen fantasztikus az ülés mélysége. Ráadásul a párnái tetszés szerint beállíthatóak. Ezen aztán nem úgy kell ülni, mintha egy állásinterjún lennél, elképesztően jó az ülés komfortja. Hatalmas az elemválasztéka és számtalan színben kapható. Ez a kanapé nem egy futó kalandra készült. A kidolgozása nem csak kívül, de a nem látható helyeken is elsőrangú. Ebben az asztalban első ránézésre semmi érdekes nincs. Egy 1 méter átmérőjű kerek étkezőasztalnak tűnik, de a látszat csalóka, ez az egyik legrugalmasabban állítható asztalunk. Akár 3 méteresre is kinyújthatod, így nincs az a családi látogatás, ami kifogna rajta. Ezt a széket több okból kifolyólag is kedvelem. Egyrészt a huzata akár a kanapéd huzatával is kérhető, ami akkor lehet fontos szempont, hogyha a nappali és az étkező egy légtérben van. Vess egy pillantást a dőlésszögére és az ülőfelületére. Egy ilyen széken hosszú távon is nagyon kényelmes ülni, és a combod sem fog elfáradni rajta. Karfás és karfa nélküli változatban is választhatod. És nézd meg rajta ezt a szuper jó fogantyút. Ennél fogva kihúzni is nagyon könnyű, ráadásul, ezt úgyis be tudod tolni az asztal alá, ha karfa nélküli változatot választasz, hogy szinte egyáltalán nem foglal helyet. A lábaiba pedig soha nem fogsz belerúgni. Ez a skandináv stílusú dizájner fotel tulajdonképpen bármilyen szobát képes feldobni. Nem robusztus, nem nyomja össze maga körül a teret. Rengeteg színben választható, akár kisállatbarát szövettel is. Ráadásul egy szuper jó lábtartóval is kiegészíthető. Ez a szőnyeg egy igazi Jolly-Joker, mert mindkét oldalát használhatod. Az egyik oldalán ilyen a minta, a másikon pedig ez látható és nagyon könnyű porszívózni. Ebben az asztalban azt szeretem, hogy sem nem túl kicsi, sem nem túl nagy. Ráadásul a tálcaként funkcionáló asztal lapja kivehető. És végül jöjjön egy romantikus darab, ami kifejezetten kétszemélyes filmnézésre való.

Ha most tervezed lecserélni a bútoraidat, akkor pedig jól figyelj! Hétfőig 10-15, de akár 20 százalék kedvezményt is kaphatsz bármelyik termékünkre. Álombútorodat megvásárolhatod online, a marcomobili.hu oldalon, vagy látogass el különleges kétszintes veszprémi bútoráruházunkba, hiszen mi nem csak az online térben létezünk. Már nagyon várunk.

Hozzászólás írása

Minden hozzászólást jóváhagyunk, mielőtt publikáljuk.
You have successfully subscribed!
This email has been registered