Ezek a legfrissebb belsőépítészeti trendek 2024-ben

0 darab hozzászólás

Ha érdekel a lakberendezés, akkor azt már biztos tudod, hogy az év színe az az árnyalat, amit itt látsz mögöttem, de amit én egy lakásba mégsem ajánlok. Most nézzük meg, hogy mi minden tört még be a lakberendezés világába.

A skandináv design evolúciójaként a meleg, semleges színek lesznek a legnépszerűbbek. A szürkét végre leváltja a földes bézs és a kortárs törtfehér. Amit a biofília jegyében továbbra is a természetes anyagok, a buja növényzet és minimális dekoráció egészít ki. 2024 a móka éve is lesz. Megjelennek ugyanis a fodrok, leginkább a párnákon, terítőkön és függönyökön. Illetve a sakktáblamintás szőnyegek és a csíkos drapériák és tapéták. Még a bútorszöveteken is, de amikkel azért légy óvatos, mert nem illik akárhová, és szerintem nem is tartós trend. A tavalyi év nagy kedvence, a Teddy, vagy más néven Bukle bútorszövet, idén is hódítani fog, de már nem csak a nappalikban, hanem a hálószobákban is. A nappalikból pedig eltűnnek a klasszikus kanapé fotelpárosítások, és a helyüket átveszik a fekvőfotelek. Továbbá azok az L alakú kanapék, amiknek a háttámlái már lesüllyednek, és a kényelem jegyében a párnái is egyre süppedősebbek lesznek. A mennyezetet illetően pedig nyugodtan barátkozz meg azzal a gondolattal, hogy az sem kell, hogy fehér maradjon. Itt például a karosszék és a díszpárnák színéhez igazították. A króm nem új dolog az otthonokban, de most ebben a retrofuturisztikus megjelenésben fog tündökölni. Lágyul és gömbölyded formákban jelenik meg, kisasztalokban, vázákban és lámpákban. És ha valamikor, hát most megéri előkapni a nagymamától megörökölt régi szekrényeket, mert ez az év a régi és új bútorok összeházasításáról is szól. A konyhákba pedig betörnek a fahatású kerámiacsempék, melyek mellett az egysoros konyháké lesz a főszerep. És ha már a konyháknál járunk, akkor azt is elárulom, hogy milyen színekkel érdemes felfrissítened. A Lakberendezők Országos Szövetsége ezeket a színeket ajánlja neked.

Ha azonban nem akarsz a konyhabútorod festésével bíbelődni, akkor jó, ha tudod, hogy áruházunkban új konyhabútorodat is beszerezheted, akár az összes szükséges konyhagéppel együtt.

Hozzászólás írása

Minden hozzászólást jóváhagyunk, mielőtt publikáljuk.
You have successfully subscribed!
This email has been registered