Ebbe a házba vonult vissza SELENA GOMEZ

0 darab hozzászólás

Selena Gomez 10 nap alatt 13 millió új követőre tett szert, míg vetélytársnői tömegeket veszítettek. Ennek hátterében, melynek részleteibe most szándékosan nem megyek bele, egy olyan internetes cicaharc áll, melyet véletlen események sorozata és a vehemens rajongók váltottak ki, melynek erkölcsi győztese az a Selena, akinek ez az incidens tette fel az i-re a pontot, hogy egy időre kivonuljon a közösségi médiából, és egy sokkal normálisabb életet éljen abban a házban, amit most mutatok be.

A San Fernando völgyben lévő több mint ezer négyzetméteres ház egy korábbi gyújtogatás eredményeképpen 1989-ben teljes átépítésen esett át. Ennek eredményeképpen hatalmas belmagasságú tereket, egy látványos kőkandallót, beltéri erkélyt és hatalmas tetőablakokat kapott. A ház tele van titkos átjárókkal, pánikszobákkal, de akad itt zenesarok, mindjárt kettő is, akárcsak egy hangulatos hangstúdió. Ha pedig le kívánja vezetni a feszültséget, futópadra is pattanhat, vagy ellazulhat ebben a jóga szobában, amit ki ne fogadna el. Lazább pillanataiban pedig kipattinthat egy üveg bort is ebben a borospincében. Háza tradicionális bútorokkal berendezett, ahol nappalijában a semleges színpaletta az uralkodó. Ugyanez érvényes az étkezőjére is, és a konyhára is, mely ismerős lehet abból a főzőshow-ból, amit korábban itt rögzítettek. Itt nem csak csúcskategóriás készülékeket találunk, de olyan finom részleteket is, mint amilyenek a konyhaszekrények szitakötő fogantyúi. Házában két főhálószoba található, melyek közül ez az egyik. És ami kiegészül ezzel az ülősarokkal, szóval beépített galériával, ami ezt a szuper jó kuckót rejti. A második fő hálószoba az emeleten kapott helyet. Ezzel a csodás fürdőszobával és saját erkéllyel kiegészülve. Ha pedig a szabadba vágyna, ebben a kültéri konyhában kedvére grillezhet.

Egy ilyen kerti garnitúrán pedig nem csak ő, de akár még te is megpihenhetsz, mert áruházunkban többek között ezt a szettet is megtalálod. Legközelebb melyikük otthonát mutassam be? Válassz te!

Hozzászólás írása

Minden hozzászólást jóváhagyunk, mielőtt publikáljuk.
You have successfully subscribed!
This email has been registered