Az OREO rejtett titka

0 darab hozzászólás

Te megfigyelted valaha, hogy milyen rejtélyes minták vannak az Oreo kekszre nyomtatva? Ennek a videónak a végén garantáltan nem úgy fogsz rá tekinteni, mint annak előtte.

Egy ideje már futótűzként terjed az az összeesküvés-elmélet, mely szerint nem csak a templomos lovagok szimbólumával van tele, vagy a szerencséthozó négylevelű lóhere stilizált ábrájával. És, hogy ennek a körnek is misztikus jelentése van, de sokak szerint a sátán jele is kiolvasható belőle, amit szándékosan helyeztek el rajta. Kezdve ezzel a tetején lévő dupla kereszttel, melyről úgy hírlik, hogy ehhez a szimbólumhoz van köze, ami köztudottan a sátánizmus jelképeinek egyike. Ami igaz is, de esetünkben mégsem fedi a valóságot. Mert amit az Oreon látunk, az nem a Sátán keresztje, hiszen az egy végtelenített szimbólumban végződik, ami a sátánista egyház megalapítójának nevéhez kapcsolódó szimbólum, amit 1966-ban vett át a sátánizmusba. Ám, ami korábban az alkímiához kapcsolódott, és kémkőkeresztként ismerték egészen a XVII. századig. Ezzel szemben, amit az Oreon látunk, az egy lotaringiai kereszt egy körben végződve. De akkor mégis honnan származik a kekszen lévő logó? A Nabisco emblémájáról, ami az európai minőség szimbóluma, és ami 1952-ben került fel először az Oreora. És, hogy ezt honnan szerezte meg a Nabisco? Ahogy a logók alakulásán is látod, az Innerseal-től. Ami pedig 1898-ból való attól a társaságtól, akik ezt a kekszet csomagolták. Ők pedig a 15. és 16. századi népszerű európai nyomdászjegyekből kölcsönözték, melyek mindegyike egy lotaringiai keresztet helyezett egy kör fölé. És, hogy ez mit jelent? Hát, nem a sátán uralmát, hanem éppen ellenkezőleg, Jézus szuverenitását a föld felett. És hogy mi ebből a tanulság?

Hogy légy résen, amikor feltűnik a színen egy összeesküvés-elmélet, mert az igazság kiderítése nagyrészt kutatás és csak kis részben szerencse kérdése. Ahol azonban a szerencse melléd állhat, az ez a pillanat. Mert most megnyerheted ezt a hatalmas, 70.000 forint értékű Beauty csomagunkat. Ehhez csak kattints a bionkban lévő linkre, és pörgesd meg a Marco Mobili szerencsekerekét a Messengerben a "kezdés" gombra kattintva. Minden pörgetés nyer. Siess, le ne maradj, mert főnyereményünket bármikor kipörgethetik, aki akár te is lehetsz!

Hozzászólás írása

Minden hozzászólást jóváhagyunk, mielőtt publikáljuk.
You have successfully subscribed!
This email has been registered