Angelina Jolie 25 millió dolláros otthona

0 darab hozzászólás

Mit szólnál hozzá, ha miközben gyanútlanul vásárolnál egy kisboltban, egyszer csak ott állna veled szemben Angelina Jolie. Pedig ebben a turai kisboltban ez simán megtörténhetett volna veled, és hamarosan újra megeshet, hiszen a színésznő Budapestre költözik. No, nem örökre, de hamarosan több hónapra. Mint néhány évvel ezelőtt, amikor ezt a budapesti házat bérelték ki, csak akkor még Brad Pittel. Azt egyelőre nem tudni, hogy ez alkalommal hol fog lakni, de azt igen, hogy most csak vérszerinti gyermekei érkeznek vele. A többiek maradnak a színésznő Los Feliz-i házában, mely nemcsak azért érdekes, mert csupán öt percre van Brad Pitt otthonától. Tarts velem, mert most ezt a kivételes ingatlant mutatom be.

A kastélynak is beillő ingatlan 1913-ban épült egy 2,1 hektáros birtokon, ahonnan pazar kilátás nyílik a városra és az óceánra is. A ház hat hálószobával és tíz igen jól hallottad, 10 fürdőszobával rendelkezik, melyek közül ez az egyik. A frissen felújított 2300 négyzetméteres ingatlanba belépve ez az impozáns előcsarnok fogad bennünket. Ahol egyébként minden padló kivétel nélkül parkettás. Innen vezet az út a mahagóni burkolatú étkezőbe, az ínyenc konyhába, és a nappaliba, melyek közül ez a második. Ez a harmadik pedig közvetlenül egy rózsakertbe vezet ezen az impozáns lépcsősoron át. És tudod, hogy hol szokta Angelina a forgatókönyveit olvasgatni? Ebben a könyvektől roskadozó könyvtárszobában, amiket pályatársaival ellentétben nem csak dísznek tart, de olvas is. Ha pedig elérkezik a pihenés órája, az emeleten található a hálószobája, mely az ingatlan eredeti koncepciójának megfelelően art deco stílusban lett berendezve. A kertben a hatalmas teraszok, az impozáns lépcsősor és teaház mellett egy régi, hollywoodi stílusú szökőkutas medence is helyet kapott, ahová egy rögtönzött grillezésre akár a szomszédait is meghívhatná, akik nem mások, mint Natalie Portman és Kristen Stewart. Ki tudja? Legközelebb talán az ő házukat mutatom be.

Ha eddig még nem tetted meg, kövess minket, hogy arról se maradj le, illetve kattints a biomban lévő linkre, és nézd meg, hogy milyen különlegességekkel várunk még.

Hozzászólás írása

Minden hozzászólást jóváhagyunk, mielőtt publikáljuk.
You have successfully subscribed!
This email has been registered