A tökéletes KONYHAI elrendezés

0 darab hozzászólás

Tudni akarod, hogy miként tudod a konyhádat úgy berendezni, hogy az legyen érted és ne fordítva? Akkor a legjobbkor találkoztunk, mert most erről lesz szó.

Az, hogy mitől lesz számodra tökéletes, az több mindentől is függ, például a főzési szokásaidtól. Hogy mit, hány főre, milyen gyakorisággal főzöl, általában. De amire minden háziasszonynak gondolnia kell, típustól függetlenül az az, hogy a konyhatechnológia logikája szerint rendezze be. Ennek a sorrendje pedig a tárolás, tisztítás és főzés. Akkor lesz jó a konyhád elrendezése, hogyha a lehető legrövidebb idő alatt ide-oda ugrálás nélkül tudsz ott tevékenykedni. Függően attól, hogy milyen alakú a helyiséged, az a jó, hogyha egy háromszög alakot írsz le a mozgásoddal a tűzhely, a hűtőszekrény és a mosogató között. És még egy nagyon fontos dologra felhívnám a figyelmedet. A mosogató és a tűzhely között még a legkisebb konyhában is tarts minimum 80 centiméter távolságot, de inkább többet.

Ne feledd, ha elakadnál, nálunk a konyhádat meg is tervezheted. Most pedig mutatok néhány konyhaelrendezési ötletet, amelyek közül biztos megtalálod a neked valót.

Hozzászólás írása

Minden hozzászólást jóváhagyunk, mielőtt publikáljuk.
You have successfully subscribed!
This email has been registered