A madár, akinél senki sem randizik jobban

0 darab hozzászólás

Hogy az állatok néha különbül viselkednek, mint az emberek, az nem titok. De létezik egy madár, aki leckéket adhatna a férfiaknak abból, hogy hogyan kell becserkészni egy nőt.

Srácok, íme a módszer, ami tízből kilencszer bejön, a Vogelkope-nak, aki már amiatt is ritka madár, mert annak a duónak az egyik tagja, aki elmondhatja magáról, hogy a tollazata elnyeli a ráeső fény majdnem 100 százalékát, és ezzel ő a világ legfeketébb madara, de ez még semmi. A csajozásban is világelső. Az előkészületeket azzal kezdi, hogy kitakarítja a kéglit, de nem akárhogyan. Kígyóbőrrel alaposan lesikálja a randi helyszínéül szolgáló ágat. És itt nem áll meg. Egyetlen elhullajtott falevél sem lehet a placcon, aminek úgy kell ragyognia a művelet végén, akár a Salamon tökének. Amikor végzett a takarítással, véletlenszerűen elszór néhány piros bogyót a terepen, dekoráció gyanánt. Ezt követően jön a legjobb rész. Begyakorolja, hogy hogyan fogja levenni a lábáról a nőstényt. Táncmozdulatai egyszerűnek tűnhetnek, de ez ne tévesszen meg, mert rendkívüli állóképesség szükséges hozzá, amire nem minden hím képes. Két óra kitartó gyakorlás után válik tökéletessé a koreográfia, mely után készen áll az igazi sóra. Amikor a nőstény feltűnik, hősünk elrohan egy percre, hogy gyűjtsön néhány bogyót, hogy azzal a nőstényt elkápráztassa. Igyekezete ellenére néha még állatkörökben is megesik, hogy a kiszemelt nő nem több, mint egy aranyásó. Akinek semmi más nem kell, csak a kígyóbőr. És ha az megvan, akkor angolosan távozik. De aggodalomra semmi ok, mert ahogy már mondtam, tízből kilencszer azért megtérül a befektetés. És amikor feltűnik a színen a valódi ara, akkor megkezdődhet a szédületes násztánc. Ahol hősünk felülnézetből talán kissé komikusan, úgy fest akár egy pörgő esernyő, de éppen ez az, ami a nősténynek bejön. Így felröppenve az előzőleg már alaposan lesikált ágra, egybe is kelhetnek.

Azt nem tudom, hogy te mindenre képes lennél-e, csak hogy meghódítsd életed szerelmét, de ha a takarítós résznél netán feladtad, akkor van egy jó hírem. A bionkban lévő linkre kattintva nálunk találsz több száz olyan kanapét, aminek a tisztán tartásához nem kell beszerezned kígyóbőrt. Elég hozzá egy közönséges csapvízzel megnedvesített kendő, amivel bármilyen szennyeződés sitty-sutty letörölhető.

Hozzászólás írása

Minden hozzászólást jóváhagyunk, mielőtt publikáljuk.
You have successfully subscribed!
This email has been registered