A 4 legjobb neutrális fal és padló színkombináció

0 darab hozzászólás

Ha te is szereted a természetes színeket, akkor most megmutatom a négy legjobb fal és padlóburkolat színkombinációt, amitől szédületes lehet az otthonod.

Az első ennek a meszelt tölgynek és római agyag falfestéknek a kombinációja, ami tulajdonképpen egy környezetbarát gipsz alapú vakolat, márványszerű hatással és rusztikus jegyekkel. Hasonlatos az úgynevezett Velencei vagy Lime wash vakolatokhoz, de annál finomabb és megfizethetőbb is. A második ez a Limestone padlóburkolat, és a Benjamin Moor fehér len névre keresztelt festéke, ami így mutat egy nappaliban, így pedig egy étkezőben. Ha a sötétebb parkettákat, hajópadlókat kedveled, akkor kiváló választás lehet egy dió, vagy pácolt tölgypadló burkolat kiegészítve ezzel a krémesen meleg árnyalatú festékkel, aminek bár nem látszik, de az a titka, hogy van egy csipetnyi szürke árnyalata. És végül jöjjön egy Travertine burkolat, ezzel a szintén római agyag alapú festékkel összepárosítva, aminek a színkódját szintén megadtam, úgyhogy bármilyen festékből kikevertetheted. Mint látod, ennek a festéknek a finishe hasonlatos a lime wash technikához, de sokkal gazdagabb a színválasztéka és tartósabb is annál. A travertin pedig minden felületre ideális választás, amit burkolás után ugyan impregnálni kell, de azt követően hosszú ideig meg fog ajándékozni a luxusérzetével.

Amihez foghatóban most neked is lehet részed, mert megnyerheted ezt a hatalmas, 70.000 forint értékű Beauty csomagunkat. Ehhez csak kattints a bio-ban lévő linkre, és pörgesd meg a Marco Mobili szerencsekerekét a Messengerben a "kezdés" gombra kattintva, ahol minden pörgetés nyer. Siess, le ne maradj, mert főnyereményünket bármikor kipörgethetik, és ez a szerencsés akár te is lehetsz!

Hozzászólás írása

Minden hozzászólást jóváhagyunk, mielőtt publikáljuk.
You have successfully subscribed!
This email has been registered