A 3 legjobb konyhapult és konyhaszekrény kombináció

0 darab hozzászólás

Tudod, hogy többek között min áll vagy bukik a konyhád külleme és esztétikája? Hogy a konyhaszekrényed milyen pulttal van összepárosítva. Ha te is szereted a natúr színeket és az old money stílust, akkor a most következő három kombinációt okvetlenül látnod kell.

Az első egy kvarcit munkalap és egy tölgyszekrény találkozása, ami így talán még nem tűnik túl lehengerlő párosításnak, de látva, hogy ez lehet belőle valószínűleg már igen. A kvarcit márványos küllemével nagyon jó választás munkalapokhoz. De fürdőszobába kandallókhoz és még kültérre is alkalmazható. A második opció egy márvány munkalap és egy krémes tölgy szekrény kombinációja, amik együtt roppant elegáns megjelenést kölcsönöznek egy konyhának. Mivel ezek az Olaszországból származó kőlapok bár polírozottak, mégsem ragyognak, és jellemzően halványbarna vagy krémszínű alapszínnel rendelkeznek. A harmadik kombó szintén egy tölgyszekrény egy travertin munkanappal kiegészülve, ahol a travertin konyhai hátfalként is meghosszabbítható, de egy ilyen kézzel festett mediterrán csempével kombinálva abszolút luxusérzetet adó.

Akárcsak ez a hatalmas 70.000 forint értékű Beauty csomagunk, ami ha megnyered, a szürke hétköznapokat garantáltan elfeledteti veled. Ehhez csak kattints a bio-ban lévő linkre, és pörgesd meg a Marco Mobili Szerencsekerekét a Messengerben a "kezdés" gombra kattintva, ahol minden pörgetés nyer. Siess, le ne maradj, mert főnyereményünket bármikor kipörgethetik, és ez a szerencsés akár te is lehetsz!

Hozzászólás írása

Minden hozzászólást jóváhagyunk, mielőtt publikáljuk.
You have successfully subscribed!
This email has been registered