6 karácsonyfa ötlet kis lakásokba, ahova nem férne el egy valódi fenyőfa

0 darab hozzászólás

- Ha olyan pici vagy zsúfolt a lakásod, hogy ott már egy gombostűt sem lehet leejteni, nemhogy betenni egy fát, akkor most mutatok néhány olyan megoldást, amivel mégiscsak becsempészhetsz oda egy karácsonyfát.

Ez a fa extra helytakarékos, mert pont olyan, mint a kicsik kedvence, lapkamalacka. Lapos. Valódi, vagy műanya faágakat kell csak a falra applikálnod, amiket pont úgy díszíthetsz fel gömbökkel vagy égőkkel, mint egy igazi fát, miközben nem foglal helyet.

Az előbbi továbbgondolt verziója ez, amikor a fa stilizált formáját egy kartonlapra rögzíted, de most nem ágakból, hanem magukból a díszekből készíted el a fát, majd az egészet bekeretezed.

Ha kisgyermek is van a családban, akkor ez a fa lesz a nektek való. A matatófalak mintájára készíthetsz olyan filcfát a falra, amire a tépőzárral szerelt díszeket a kicsik maguk helyezhetik fel. Ez nem mellesleg le is köti őket, és attól sem kell tartani, hogy közben magukra rántják a fát. Ha másra nem is futja, néhány méter zsinórt biztosan be tud szerezni. Amire csipeszekkel rögzíthet fel képeslapokat vagy fotókat, erre a családot és barátokat szimbolizáló fára.

Ehhez a fához pedig csak egy üres sarokra és néhány lécre lesz szükséged, amit a befúrt lyukakba ültetett led fényeket ehhez különlegessé, de egy kopár sarkot ezzel a módszerrel is élettelivé tehetsz, ahol az izzósor van karácsonyfa alakzatban kifeszítve, ami alatt még az ajándékok is elférnek.

Ha pedig van otthon néhány feleslegessé vált TVC csöved, az feldarabolva létrehozhatsz egy ilyen kreálmányt, ahol az egyes elemekbe tetszőleges színű és formájú díszeket helyezhetsz be. Ha pedig nem lehet egy nagy fád, akkor legyen sok kicsi, amit egy polcra, ablakba, kandallópárkányra, konzolasztalra is elhelyezhetsz. Ráadásul, ha variálod a magasságukat, és némelyiket befújod műhóval, azzal dimenziót is adhatsz a térnek, amit kiegészíthetsz olyan különleges gyertyákkal, amiből most elhoztunk 32 olyan illatot áruházunkba, amihez foghatóval még biztosan nem találkoztál.

Ezeknek az Aurora Candle szója gyertyáknak a kanóca úgy ropog, akár a tűzifa a kandallóban. Az illatuk pedig az egész szobát átjárja. Ha csak egy valamit keresel az ünnepre való ráhangolódáshoz, azt mondanám, hogy ez legyen az. Megöl, ha most ötöt megvásárolsz, a hatodikat megkapod ajándékba, méghozzá karácsonyi díszdobozban. Gyere el hozzánk Veszprémbe és csapj le rá addig, amíg még van.

Hozzászólás írása

Minden hozzászólást jóváhagyunk, mielőtt publikáljuk.
You have successfully subscribed!
This email has been registered