3 trend, amit ne kövess!

0 darab hozzászólás

Emlékszel, hogy mit mondtam korábban arról, hogy mitől lesz olyan a lakásod, mint amilyeneket a Pinteresten látsz? Plusz húsz-harminc négyzetmétertől továbbá, ha senki sem lakja. Vagy maximum csak egy aranyhalad van, ami viszonylag ritkán hagyja el az akváriumot. Félre ne értse, a pinterest egy tök jó platform. De van három olyan dolog, amit lakberendezési szempontból onnan ne vegyél át.

Már hozzánk is beszivárgott a designer könyvek elhelyezése a dohányzóasztalon. Én biztos vagyok abban, hogy te ennél sokkal, de sokkal eredetibb vagy. Természetesen nem tilos dekorációt tenni az asztalra, de közben maradjon funkcionális. Mert a design egy lakótérben soha nem írhatja felül a funkcionalitást, így ha oda csak porfogókat teszel, az teljesen haszontalan. Én például nagyon szeretem ezt a darabunkat, mert az egyes elemei kivehetőek, így tálcaként is funkcionálnak, amikre a konyhában könnyen rápakolhatóak a nassolnivalók. Végtére is egy asztal arra való, hogy használjuk, nem? A designer könyvek továbbfejlesztett és eléggé félreértett verziója az, amikor így helyezik el a könyveket a polcon. Ezek nem a dizájn kedvéért vannak befordítva, hanem azért, mert a fotók kereskedelmi céllal készültek. Ahol a könyvek propagálásáért vagy nem fizettek, vagy a megjelentetésük nem engedélyezett. Azt se felejtsd el, hogy a legtöbb ehhez hasonló fotó, vagy azok a képek, amiket az eladásra felkészített lakásokról látsz, szándékosan személytelenítettek. A te otthonod azonban nem egy bemutatóterem. Ott ennek ellenkezője kell, hogy érvényesüljön. Azaz, ha oda belépünk, akkor éreznünk kell, hogy hányan és mégis kik lakják. Az egyszavas idézetek is nagyon elterjedtek a falakon. Én mégis inkább arra biztatlak, hogy ha nem is pontosan így, de mindenképpen személyes, egyedi tárgyakkal dekorálj. Amikre ha ránézel, eszedbe jut egy szép emlék, ami nem köszön vissza minden második lakásban.

Ha te is egy élhető otthonra vágysz szemben egy kirakattal, akkor nézz szép áruházunkban, illetve kövess minket, mert itt minden nap ellátnak egy hasznos tanáccsal.

Hozzászólás írása

Minden hozzászólást jóváhagyunk, mielőtt publikáljuk.
You have successfully subscribed!
This email has been registered