13 dolog, amit mindenki megtesz otthon, de senki sem vallaná be

0 darab hozzászólás

Gyerekkorodban a karácsonyfáról lelopkodott szaloncukrok üres csomagolását te is gondosan formára alakítottad, hogy ne derüljön ki a csalás? Vagy a hűtőszekrényedben lévő élelmiszerekből épp csak annyit veszel ki, hogy egy azért még maradjon benne, hogy az üres dobozát ne neked kelljen kidobni?Nyugi, nem vagy vele egyedül. Most elárulok 13 olyan dolgot, amit valószínűleg mindenki megtesz otthon, főleg, hogyha senkinek sem kell utólag beszámolni róla. És kíváncsi vagyok, hogy ezek közül mennyi lesz igaz rád.

A hűtőnél maradva az ajtaját előszeretettel nyitod ki újra meg újra, annak reményében, úgy, amit már öt perccel ezelőtt sem tartalmazott, arra valamilyen rejtélyes oknál fogva rátalálsz a következő nyitás alkalmával. Persze, nem fogsz. Nem tudni, miért, de miközben fested a szempilláidat, ilyen bambán nyitva marad a szád. Elég hülyén nézel ilyenkor ki, de csukott szájjal valahogy nem tudod ezt kivitelezni. Teljesen bizonyos, hogyha van kutyád vagy macskád, akkor otthon úgy beszélsz vele, mintha ember lenne. Ha elromlik egy háztartási készüléked, egy darabig nem nyúlsz hozzá. Aztán kis idő múlva újra megpróbálod bekapcsolni, hátha a semmitől sikerült neki valahogy mégis megjavulni. A vicc az, hogy ez időnként be is jön. Az más kérdés, hogy meddig tart a hatás. Sokszor odarohansz a mikródhoz az utolsó három másodpercben, hogy még azelőtt kinyisd az ajtaját, hogy megszólalna az az idegesítő pittyegés. Amikor senki sem lát, időnként csinálsz magadról pár száz szelfit. Majd miután megnézted őket, megállapítod, hogy bénán sikerültek és mindet kitörlöd, kis túlzással minden ezrediket találod méltónak a közzétételre. Ezer százalék, hogy csupán csak lustaságból is vettél már fel valamit a lábujjaiddal a földről. Ha nő vagy, biztosan elképzelted már, milyen lehet férfiként pisilni. Talán már oda is álltál a WC csésze elé, hogy megnézd, te mekkora sikerrel találnál bele. A nap végén már annyira idegesít a melltartód, hogy meg sem várod, hogy beérj a lakásba. Időnként a kocsiban, a liftben, de legkésőbb az előszobában megszabadulsz tőle. Nem mindig van kedved vagy időd leborotválni az egész lábadat. Néha csak addig csupaszítod le, hogy a dzsungelt a nadrágod szára még éppen takarja. A lábad többi része megvár. Miután elhatározod, hogy fürdeni fogsz, gyakran még egy órát is téblábolsz tétlenül a lakásban. Aztán amikor valaki bemegy előtted a fürdőszobába, akkor azonnal beléd hasít, hogy a francba épp most akartam bejutni. Ha olyankor hívnak meg valahova, amikor nincs kedved kimozdulni, gyakran gyártasz kegyes hazugságokat. Miszerint valaki beteg a családban vagy te nem érzed túl jól magad. Egyszerűbbnek látod ezt, mint az igazságot kimondani. Napközben többször is megszagolod a hónod alját, hogy ellenőrizd, nem lettél-e büdös. Ugyanezt teszed a pólóiddal is, amik már voltak rajtad, de még mosás előtt szeretnéd egyszer újra felvenni.

Ha most pedig mosolyogsz, mert több dolog is igaz volt rád. Kattints a biomban lévő linkre és találd meg a többit az inspirációk között.

Hozzászólás írása

Minden hozzászólást jóváhagyunk, mielőtt publikáljuk.
You have successfully subscribed!
This email has been registered