10 álomszép KONYHAI csempe 10 különböző stílushoz

0 darab hozzászólás

Kéne egy jó kis padló vagy falburkolat a konyhádba? Nosza, vágjunk bele! Kriszta vagyok, a Marco Mobili Bútoráruház Lakberendezője, és most ezzel kapcsolatban mutatok néhány nagyszerű lehetőséget.

Ha valami igazán lenyűgözőre vágysz, és kedveled a metálos csillogást, akkor ez a hatszögletű texturált aranyfényű csempe igazán jó választás lehet a konyhádba. Különösen jól mutat matt fekete vagy fényes fehér felülettel párosítva. Ha kedveled a vintage stílusú konyhákat, akkor remek választás lehet ez a kissé kopottas, füstös fehér csempe. Ez még a legmodernebb konyhákban is jól mutat. Semleges árnyalatának köszönhetően jól párosítható például a bordóval. Bár néhány éve már divatjamúltnak bélyegezték a metrócsempéket, most tök őszintén, ki az, aki az aktuális divatnak megfelelően minden évben leveri a faláról a burkolatot. Én továbbra is nagy rajongója vagyok, mert számtalan formában dekorálható vele a fal. Ezzel a bájos, krémes csillogású darabbal például fantasztikus vidéki hangulatot teremthetünk a konyhánkban. Ez a polírozott, francia tölgyhatású csempe, gyönyörűen visszaveri a fényt. Meleg árnyalata tökéletes a konyhai terek hangulatossá tételéhez. Különösen mutatós, ilyen halszálka alakban lerakva. Ez a klasszikus art deco mintával díszített csempe akkor lehet remek választás, ha finom, semleges árnyalatokkal párosítják, akár padlóra is rakható. Egy ilyen nagyméretű, selyemfényű burkolólappal igazán karakteressé tehető egy ipari stílusú konyha. Főképp, ha egy színben hozzáillő munkalappal burkolt konyhaszigettel párosítjuk. Néha tényleg a legegyszerűbb a legjobb. Ez a fehér polírozott csempe olyan letisztult tervezési darab, amivel szinte sehol sem tévedhetsz. Bármilyen tónussal párosítható, és ugyanakkor egy funkcionális és szép konyhát is kaphatsz. Ha most azt hiszed, hogy itt a zöld csempére akarom felhívni a figyelmedet, akkor tévedsz. A fölötte lévő téglát imitáló csempe a lényeg. Ezzel ott is kialakíthatsz egy rusztikus téglafalat, ahol egyébként téglának nyoma sincsen. Igazán valósághű, ugye? Ezzel a halpikkelyes csempével nagyon hívogató és otthonos lehet a konyha. Ami különösen jól mutat egy természetes fa munkalap társaságában.

Ha pedig végképp kifogytál az ötletekből, akkor itt van ez a klasszikus fehér metrócsempe, aminek bízhatsz időtlen kialakításában. Ha pedig a falburkolatokhoz már csak a konyhaszekrényed hiányzik, akkor tudod hol találsz meg minket.

Hozzászólás írása

Minden hozzászólást jóváhagyunk, mielőtt publikáljuk.
You have successfully subscribed!
This email has been registered