Sofía Vergara paradicsomi otthona

0 darab hozzászólás

Ha látni akarsz egy olyan sztárházat, ami szerintem 10/10-es, akkor az Sofía Vergara otthona, aminek a konyhájától le fog esni az állad, főleg ha megtudod, hogy mennyi pénzt adott érte ki.

A Beverly Parkban lévő 1990-ben épült ház hatalmas kerti medencével, árnyas olajfákkal, tágas terekkel, boltívekkel, magas mennyezettel rendelkezik, és olyan helyiségekben bővelkedik, melyek mindegyike rendelkezik közvetlen kapcsolattal erre a pompázatos teraszra, rálátással a kertre és erre a csodálatos kerti pavilonra, ami számomra a béke szigete. Otthona egyébként maga egy darabka történelem. Mert a színésznő svéd, spanyol, francia és olasz régiségekkel töltötte meg az egészet. Kezdve a folyosóján ezzel a 19. századi olasz konzolasztallal. Vagy ezzel a 18. századi velencei tükörrel a nappali egyik szegletében. De találunk ugyanitt egy XVIII. századi francia mészkőkandallót, egy pár aranyozott barokk fotelt, melyek egy lírai olasz csillár alatt nyugszanak. És hogy miért fehér szinte minden bútora? Mert saját bevallása szerint nem szereti a színkavalkádot, de még a pasztellszíneket sem. Kész csoda, hogy arra még rávehető volt, hogy ebbe az ebédlőbe halványkék étkezőszékek kerüljenek, ami egyébként a kedvenc helye, mégpedig a mennyezet miatt, amit gipsz szőlőfürtökkel és dombornyomott szőlőlevelekkel dekoráltak. Ám ahol saját bevallása szerint a legtöbbet tartózkodik az a gardróbja. Ezzel a nem akármilyen cipőarzenállal, ami bár felér egy kisebb vagyonnal, meg sem közelíti konyhájának értékét. Azon belül is ennek a francia gyártmányú főzőhelynek az árát, mely méltán nevezhető a tűzhelyek Rolls-Royce-ának, s mely megihlette a legnagyobbakat is, köztük Jamie Olivert és Marta Stewartot, vagy a fenegyerek Gordon Ramsey-t, és aminek az ára az itt látható konstrukcióban 36 millió forint. Amit egyébként Ms. Vergara, még az életben nem használt, mert nem tud és nem is áll szándékában megtanulni főzni. A fia azonban nagyon is hódol ezen szenvedélyének, ezért adta ki rá ezt a rengeteg pénzt, amit egyébként nem sajnál költeni, ha olyan szép és egyben funkcionális dolgokról van szó, mint például ez a kényeztető fürdőszoba, vagy ez a nyugalmat árasztó háló.

Ehhez fogható otthonod neked is lehet, méghozzá töredékáron. Ehhez csak kattints a biomban lévő linkre és nézz szét a Marco Mobili kínálatában.

Hozzászólás írása

Minden hozzászólást jóváhagyunk, mielőtt publikáljuk.
You have successfully subscribed!
This email has been registered