Porche Design torony, ahol Lionel Messi lakik

0 darab hozzászólás

Láttál már olyan lakást, ahol ki sem kell szállnod a kocsidból, mert az egészen a nappalidig visz, akkor is, ha az a 60. emeleten van. És ez nem a Sims-ben létezik, hanem a Porsche Design toronyban Miamiban, ahol Messinek is van egy apartmanja.

Az ingatlant még 2021-ben vásárolta meg ebben a hatalmas, 60 emeletes luxus felhőkarcolóban, melynek az egyik különlegessége ez az autófelvonó rendszer, mely lehetővé teszi, hogy az ajtójáig vigye a járgány. A Deservator névre keresztelt lift Gil Dezer után kapta a nevét, aki kulcsszerepet játszott a torony fejlesztésében és felépítésében, ami összesen 132 luxuslakásnak ad otthont. Az apartmanok 362 négyzetmétertől egészen 1600 négyzetméterig érhetőek el. Az alaplakások az alsó szinteken találhatóak, melyek induló ára 3 millió dollár, míg a középső szinten találhatóak 6 és 10 millió dollár között mozognak. A legfelső szinten lévő luxus penthouse-ok árai azonban már a 30 millió dollárt is meghaladhatják, melyek mindegyike lenyűgöző kilátással rendelkezik az óceánra és a városra. Az ingatlan a lakók számára számos luxusszolgáltatással áll rendelkezésre. A 24 órás portaszolgálat természetesen alap, de akad itt virtuális golfpálya és wellness központ, spa, gőzkabinokkal és masszázsszalonnal, fitnesz teremmel, éttermekkel, privát moziszobákkal, az elmaradhatatlan játéktermekkel, de biliárdozni és természetesen szaunázni is lehet. Ami után mindenki lehűtheti magát a saját apartmanjához tartozó medencéjében.

Te pedig, ha van egy kis szerencséd, akkor ezzel a napsütéses Miamit idéző hatalmas, 70.000 forint értékű Beauty csomagunkkal kényeztetheted el magad. Ehhez csak kattints a bio-ban lévő linkre és pörgesd meg a Marco Mobili szerencsekerekét a Messengerben a "kezdés" gombra kattintva, ahol minden pörgetés nyer. Siess le ne maradj, mert főnyereményünket bármikor kipörgethetik, és ez a szerencsés akár te is lehetsz!

Hozzászólás írása

Minden hozzászólást jóváhagyunk, mielőtt publikáljuk.
You have successfully subscribed!
This email has been registered