Kutya a lakásban? 7 érv mellette

0 darab hozzászólás

Na ide ugyan be nem jön a kutya. Ezt mondd el neki, te! Kriszta vagyok, a Marco Mobili Bútoráruház Lakberendezője, ő pedig itt Pocok. És most elárulom, hogy tudod megpuhítani egy ellenálló családtagodat, hogy a kutya mégiscsak maradhasson a lakásban.

Ha a kerted akkora is, mint egy golfpálya, nincs az a kutya, akit annak a látványvilága hosszú távon lekötne. Nem fog benne többet rohangálni csak azért, mert a négy fal nem állja útját. Ilyen kutya élete gyakran sivárabb, mint egy lakásban tartott társáé. És rövid időn belül az lesz az egyetlen öröme, ha megugathatja legalább a postást. Ha egy kutya rombol, akkor azt vagy azért teszi, mert nincs kellőképpen lefárasztva, vagy szorong. Most aztán végleg elhagyott és soha, de tényleg soha többé nem jön vissza. Ha rájön, hogy ez ma sem következett be, akkor mindennapi sikernek fogják könyvelni a hazaérkezésedet. Az unalmát azzal is csökkentheted, ha biztosítasz számára fejtörést igénylő játékokat. Vagy bekapcsolva hagyod a rádiót, amennyiben a zenehallgatás akkor is része az életednek, amikor otthon vagy. Kellő szellemi lefárasztás mellett nem fog unatkozni. Ráadásul minden nap le fog vinni téged sétálni. Ez tele lesz számára ingerekkel, ami után jól esik majd neki hazamenni. Nekem csak a gyerekek, mégis meglepően sokan próbálkoznak világszerte velük teljessé tenni az életüket. Egy lakásban tartott kutya valóban megkövetel egy precízebb napirendet. De általa sokkal szervezettebb és egészségesebb lesz az életed, amiért később még hálás leszel. Ha megtanulta, hogy ma sem hagytad el örökre, akkor a lakás magányában a legritkább esetben fog dalra fakadni. Ráadásul kifejezetten jó szociális hálóépítő. Srácok, csajozáskor vele megjelenni remek belépő. Feltétlenül, hiszen nincs az a fegyelmezettebb, aki egy 48 órás bezártságot szárazon megúszna. Ám ha ennél gyakrabban jársz haza, mondjuk naponta, és reggel este leviszed, a hiányodat nem fogja pisitócsákkal megbosszulni. És még egy bomba biztos érv a kutya lakásban tartása mellett.

Tudtad, hogy nálunk számos kanapé választható kisállatbarát szövettel. Ezek ellenállnak a vírusoknak, baktériumoknak, atkáknak. Egy kutyus körmei sem jelentenek neki kihívást, nagyon könnyen takaríthatóak. Íme néhány kutyabarát kanapénk, ám ha továbbiakra is kíváncsi vagy, nézz szét áruházunkban, ahol szakértői tanácsot is kaphatsz a szöveteinkkel kapcsolatban. 

Hozzászólás írása

Minden hozzászólást jóváhagyunk, mielőtt publikáljuk.
You have successfully subscribed!
This email has been registered