Gigi Hadid szenvedélyesen bohém otthona

0 darab hozzászólás

Ha csak annyit mondok, hogy a most következő sztárt valószínűleg csak a becenevén ismered, szemben azzal, ahogy eredetileg anyakönyvezték, de ha hozzáteszem, hogy 35-ször szerepelt a Vogue címlapján, és ő az a nő, akit szuper szuggesztív tekintete miatt egy magazin még arra is felkért, hogy négy percig csupán nézzen a kamerába azért, hogy mi így szemezhessünk vele. Akkor abból már sejtheted, hogy nem egy üres tekintetű nőről van szó, hanem arról, akit a világ csak úgy ismer, hogy Gigi. Sokan kértétek, így most a palesztin-holland származású szupermodell, Gigi Hadid lakását mutatom be.

A közel egy évig tartó, ahogy ő fogalmazott szenvedély projektjét Manhattan egyik legfelkapottabb negyedében, a NoHo-ban lévő lakásának felújításával valósította meg. Három fürdő és hálószoba, egy parkosított privát terasz grillezővel és kültéri hűtőszekrénnyel, dióhéjban ez az otthona. Előszobájába belépve már sejthető, hogy az otthona nem kifejezetten minimalista. A sarokban megbújó hatalmas golyóstoll is megüzeni, hogy ami nála uralkodik, az a funkció nélküli esztétika. Lakása minden négyzetcentiméterén tobzódnak a színek és a szuper puha textíliák uralkodnak. Gyakoriak az eredeti funkciójuktól megfosztott dekorációs tárgyak. Mint ahogy ezen az előszoba falon egy kisteherautó csomagtér ajtaja. Vagy a vintage sílécek a nappalijában. Nem beszélve a konyhájáról, ahol a pulton lévő gyümölcsös kosárban miért is találnánk almákat, hogyha abban biliárdgolyó is lehet. Imád enni, főleg szénhidrátokat, és ezzel kapcsolatos szenvedélyét nem is titkolja. A konyhaszekrénye frontjai például úgy lettek kialakítva, hogy abban tetszése szerint cserélgethesse a dekorációs céllal elhelyezett száraztészta gyűjteményét, amik ugyancsak színesek. Otthona minden, csak nem egyhangú. Nappalijában a kortárs, a retro-val találkozik. A Jean-Paul Gaultier párnákkal díszített kanapéját például még 1971-ben tervezték. És ez az elképesztő bársony fodrászszék sem akármilyen darabja a fésülködő szobájának. Sokakat megdöbbentett, hogy az egyik fürdőszobájában falfesték vagy csempe helyett a falakat kedvenc magazinjának, a New Yorker-nek a fedőlapjaival burkolt. Míg a másik vizes helyisége ilyen csodás márvány borítást kapott. Vess egy pillantást a parfüm tárolójára. Van egy olyan illata, aminek az a neve, hogy Gigi. Mint láthatod, rajong a meleg és impulzív színekért, továbbá a különc lakberendezési megoldásokért.

Van olyan berendezési tárgya, amit szívesen elfogadnál? Ha igen, írd meg, hogy melyik az. Nagyon kíváncsi vagyok. Ha pedig kedvet kaptál a stílusához, íme néhány Gigi Style bútor.

Hozzászólás írása

Minden hozzászólást jóváhagyunk, mielőtt publikáljuk.
You have successfully subscribed!
This email has been registered