Itt él valójában Leonardo DiCaprio

0 darab hozzászólás

Szavazataitok alapján toronymagasan végzett az élen, így közkívánatra a környezetvédelem élharcosát és a 25 év feletti nőket automatikusan lepattintó, Leonardo DiCaprio házát mutatom be, ami engem is meglepett, mert látni fogod, hogy tele van olyan bútorokkal, amiket áruházunkban is megtalálsz.

Karrierje 5 éves korában kezdődött, amikor még ebben a házban élt, mely különben meglehetősen hasonlatos malibui házához, mely ingatlan egy a sok közül, amiket birtokol. Nem is Leóról lenne szó, hanem lenne egy szigete Belize partjainál, Palm Springsben pedig egy egészen elképesztő nyaralója. De szerepelnek impozáns apartmanok is az étlapján. Manhattan szívében, ebben az épületben, mindjárt kettő. De van lakása Los Angelesben, a híres Bird Streets-i ingatlanok egyikében, és bár sokan tévesen úgy hiszik, hogy ezen az elképesztően szép birtokon tartózkodik a legtöbbet, ami annyira szép, hogy már önmagában megérne egy külön videót, így ha szeretnétek látni, szóljatok. De valójában életvitelszerűen ebben az 1936-ban épült Beverly Hills-i házban él, ahol természetesen egy csúcsminőségű konyha, egy impozáns étkező, továbbá egy csodás sárgaréz drink bár is található, ahonnan csak egy ugrás a kertben lévő medence. Az emeletre egy csigalépcsőn át juthatunk el a ház öt hálószobájából háromba, melyek közül ez itt az egyik, és így fest a másik, ahol bevallom az én szememet kissé zavarja a függöny hossza. Az elsődleges lakosztály praktikus relax bútorokkal és minibárral, egy luxus márványfürdővel, mely csak egy a 6 fürdőszobából és külön nappalival is felszerelt. A hatalmas olajfákkal tarkított terasza mellett pedig található még valami. Egy meglepően szerény, csupán egy autós garázs, mely egy vendégházhoz kapcsolódik ezzel a kellemes kis hálószobával.

Ahhoz képest, hogy mit meg nem engedhetne magának, szerintem a valóságtól egyáltalán nem elrugaszkodott az otthona. Ilyennek képzelte volna a DiCaprio rezidenciát?

Hozzászólás írása

Minden hozzászólást jóváhagyunk, mielőtt publikáljuk.
You have successfully subscribed!
This email has been registered