Így veheted rá a párodat, hogy megtegye, amit kérsz! 2. rész

0 darab hozzászólás

Az első rész folytatásaként nézzük, mivel tudod még rávenni a férjedet, hogy megtegye, amire kéred. Majd írd meg kommentben, mi a te tapasztalatod. Ha pedig az első részt még nem láttad, ide belinkeltem.

Mi, nők, olyanok vagyunk, akár a kis elefántok. Nem felejtünk el semmit, legfőképp a sérelmeinket. A férfiak ezzel szemben egy kiskutyára hasonlítanak, akit kitartóan szükséges kondicionálni. Nem elég egyszer elmondanod, hogy fúrja fel a falra a polcot. De az egyik fülén be, a másikon ki. És ne gondold, hogy ezt azért teszi, mert nem vagy neki fontos. Azt is tévesen gondolod, hogy az igényeidet még mondanod sem kell neki, mert magától észre fogja venni, hisz szeret. Igen, szeret, de ettől még nem fogja észrevenni. Vegyük úgy, hogy a férjedet már megkérted a feladat elvégzésére, ám ezt addig kell ismételned, amíg ténylegesen meg nem teszi. Kit érdekel, hogy van-e hozzá kedve, csak csinálja meg. Erre pedig jutalmazással fogod rávenni. Azaz minden jó cselekedetét szóvá teszed, megdicséred, amiben pedig elbukott, azt figyelmen kívül hagyod. Tehát nem alkalmazod az úgynevezett szendvics technikát, miszerint két pozitív visszajelzés közé beillesztesz egy negatívat. Tök szépen, lefestetted a kerítést, csak nem alapoztad le, így ló* se ér, de legalább nem eszi a rozsda. Ez egy férfi számára felér egy emocionális kasztrálással. Az elismerés és az, hogy hiszel benne, olyan lesz számára, mint a legfinomabb jutalomfalat. Mindent el fog követni annak érdekében, hogy még többre legyen érdemes. A férfiak szeretnek kapni és venni. Indítsd be az adok-kapok áramlását azzal, hogy megvillantod számára a lehetőséget, hogyha megteszi, amire kéred, akkor ő cserébe megkapja azt, amit annyira szeret. Ez durva manipulációnak tűnik, és az is, de ne felejtsd el, hogy a kedvesedről van szó, akinek örömmel teszel meg te is szívességeket. Ő pedig az efféle manipulációk miatt az életben nem fog panaszkodni. Olyannyira jó neki, hogy az első sikeres csereüzletet követően ő maga fog a következő feladatért jelentkezni. Aztán a sorozatos pozitív megerősítéseknek hála a ráosztott teendőket egyre kevésbé fogja feladatként megélni. Észre fogod venni, hogy minél több és sikeresebb üzlet köttetik közöttetek, annál boldogabbak lesztek.

És már egyáltalán nem fogja nyűgnek érezni, ha megkéred, hogy jöjjön el veled áruházunkba, pláne, ha megtudja, hogy szombatonként még kávéval is várjuk. Kattints a bio-ban lévő linkre és nézz szét kínálatunkban!

Hozzászólás írása

Minden hozzászólást jóváhagyunk, mielőtt publikáljuk.
You have successfully subscribed!
This email has been registered