Így rendezz be egy KESKENY FOLYOSÓT 6 lépésben!

0 darab hozzászólás

Béla vagyok. A Marco Mobili Bútoráruház Lakberendezője. Vagyis Kriszta. De tuti, hogy erre most felkaptad a fejedet. No, kábé ugyanilyen hatással van ránk egy előszoba is, amikor belépünk egy addig még nem látott lakásba. És mivel első benyomást csak egyszer lehet tenni, érdemes vele foglalkozni. Kaptam egy ilyen kérdést, így most azt mutatom meg, hogy hogyan lehet egyszerűen mégis hatékonyan berendezni egy előszobát, vagy egy keskeny folyosót.

Íme a kiindulási pontunk, amibe szeretnénk egy kis életet lehelni. Elsőként határozd meg a funkcióját, és ahhoz válaszd ki a megfelelő bútort. Kreálj fókuszpontot, például úgy, hogy az egyik rövidebb falat sötétebb vagy élénkebb színűre fested. Amin elhelyezhetsz egy látványos festményt vagy posztert. Aztán jöhet egy nagyobb méretű tükör a szekrény vagy asztal fölé, ami szintén növelni fogja a térérzetedet. Következhet a lámpa, akár több is, és ne félj egy látványos, vagy akár egy egész sort alkotó mennyezeti függesztéket alkalmazni. Ami szintén nem hiányozhat egy keskeny folyosóról, az egy mutatósabb futószőnyeg. Végül pedig dekorációnak helyezz el még néhány képet, és egy kis zöld növényt is úgy, ahogy itt is látod.

Ha érdekel a lakberendezés, és kíváncsi vagy még további hasznos tippekre, és eddig még nem tetted meg, akkor kövess minket. Remélem, holnap is találkozunk.

Hozzászólás írása

Minden hozzászólást jóváhagyunk, mielőtt publikáljuk.
You have successfully subscribed!
This email has been registered