Így néz ki Kendall Jenner új otthona

0 darab hozzászólás

Kendall Jenner hivatalosan is kinőtte korábbi otthonát, és nem fogod elhinni, hogy az újat, milyen meghökkentő berendezési tárgyakkal rendezte be. Tarts velem, most megmutatom.

A Los Angelesben lévő spanyol beütésű hacienda egyáltalán nem hasonlít híres rokonai házaira. A tervezőket is meglepte, hogy jóval bohémabb, továbbá, hogy Kendall stílusa meghazudtolja az életkorát. Míg elhíresült uborkaszeletelős videója után úgy tűnt, hogy számára az egyetlen felesleges helyiség egy lakásban a konyha. Saját bevallása szerint új konyhájában megtáltosodott és többet főz és tartózkodik ott, mint bárhol másutt a házban. Az 1930-ból származó diótölgy étkező garnitúrája egyszerűbb már nem is lehetne. Nappalija is visszafogott, meleg, barátságos, ahol nem tart partikat. Házában a stábja számára egy dolgozószoba is helyet kapott. Az előtérben pedig ez a lenyűgöző világító műalkotás, ami előtt megállva rendszeresen meditál. Neon dekorációból a hálószobájába is jutott egy 1999-es darab, aminek a neve nemes egyszerűséggel csak ennyi. A többi Kardashian lány házához csak egy elemében hasonlít az övé. Ez pedig a hálószoba. Ahol az ő ágya sem éppen kicsi. Gardróbjában pedig a színkavalkád ellenére azonnal megtalál bármit. Esténként ebben az aranyozott kádban piheni ki a fáradalmait. De mozaikcsempés fürdőszobájának van még egy lenyűgöző darabja. Ez a természetes kőből készült mosdókagyló. Ami Kendall szerint a súlyánál fogva soha nem hagyja el a házat. Amitől azonban megvált, az ez a kékes lila boa kanapé, amit erre a letisztult vonalvezetésű kényelmes darabra cserélt le, és ami egyben az első bútora is, amit új házában megvásárolt.

Az már csak hab a tortán, hogy az övéhez megszólalásig hasonló prémium minőségű kanapét áruházunkban is találsz, csak jóval szerényebb áron. Kattints a bio-ban lévő linkre és nézz szét kínálatunkban.

Hozzászólás írása

Minden hozzászólást jóváhagyunk, mielőtt publikáljuk.
You have successfully subscribed!
This email has been registered