Így dekorálhatod a radiátorodat és a környezetét

0 darab hozzászólás

Kitalálod, hogy mi a közös ezekben a dobókockákban, ebben a fali installációban, ezekben a legókban, vagy ebben a létrában? Hogy ezek mind radiátorok, amik már önmagukban is díszei lehetnek egy lakásnak. Ám ha neked is csak ez a hagyományos fehér jutott, akkor most megmutatom, hogy mivel tudod feldobni.

Legegyszerűbb és legköltséghatékonyabb megoldás, ha rittyentesz belőle egy konzolasztalt. Ehhez csak fém lábakra és egy deszkára lesz szükséged, amit a radiátor fölé, a falhoz kell rögzítened. Ezek után helyezz el egy látványosabb tükröt fölötte, illetve kiegészítőket a polcon. A tükör, de akár a lábak is elhagyhatóak és egy fotófal is kialakítható fölötte. De akár egy polcos elemet is köré építhetsz. Ha pedig végképp nem akarod látni, ezen a módon teljesen el is takarhatod. Itt láthatsz három, készen is megvásárolható úgynevezett radiátor maszkot. Ami fontos, hogy a frontja áttört legyen, hogy a hőt le is tudja adni. Amennyiben a radiátor az ablak alatt helyezkedik el, akár egy kuckózós ülőpaddá is alakíthatod ezen a módon. Vagy teljes egészében beépítheted a falat, így egy homogén szerkezetet kapsz, ami részben tárolóként is funkcionálhat. És végül ne feledd, ahogy az ajtók színét is hozzáigazíthatod a szoba belső színeihez, hasonlóképpen a radiátorokat is átfestheted, a környezetét pedig virágokkal, lámpákkal, fotókkal is díszítheted.

További hasznos lakberendezési tippekért kövess minket, illetve kattints a biomban lévő linkre és nézz szét áruházunkban.

Hozzászólás írása

Minden hozzászólást jóváhagyunk, mielőtt publikáljuk.
You have successfully subscribed!
This email has been registered