Így dekoráld az ággyal szemközti falat a HÁLÓSZOBÁDBAN!

0 darab hozzászólás

Kriszta vagyok, a Marco Mobili Bútoráruház lakberendezője, és most erre a kérdésre válaszolva, abban segítek, hogy miként tudod a hálószobának az ággyal szemközti falát dekorálni, hogyha oda nem kerül se gardrób, se tévé.

Az első és legfontosabb, hogy ne érezd azt a kényszert, hogy arra a falra mindenképpen kell valamit tenni. Jusson eszedbe a kezed, tíz ujjad van, mégsem fogsz minden ujjadra gyűrűt húzni. Lehet, hogy elegendő lesz csupán a többi falszakasztól eltérő színűre festened azt a falat, mint ahogy itt is látod, akár részlegesen is. Vagy ha úgy még mindig kopasznak érzed, akkor elhelyezhetsz egy faltól falig futó alacsonyabb fiókos elemet is. Ha a hely nem akadály, akkor kialakíthatsz ott egy kis dolgozó, vagy szépítkező sarkot. A fényviszonyok függvényében dekorálhatod egy nagyobb méretű tükörrel, ami kapásból világosabbá fogja tenni a helyet. Csak arra ügyel, hogy magasabbra kerüljön, mint az ágy fekvő felülete. Ha vannak könyveid, akár itt is elhelyezheted őket. De egy pad is kerülhet erre a falra. Vagy egy kényelmes fotel, ami nem csak esztétikus, de nagyon hasznos is tud lenni egy hálószobába, dacára annak, hogy sokszor nem tervezik be. Ha viszont túl rövid a szoba ahhoz, hogy ott bebútorozd falat, akkor kialakíthatsz ott egy látványos fotófalat.

Ha pedig már csak egy fejedelmi ágy hiányzik a hálószobából, akkor nézz szét kínálatunkban. Többek között ezt a nagyon népszerű ágyunkat is megtalálod.

Hozzászólás írása

Minden hozzászólást jóváhagyunk, mielőtt publikáljuk.
You have successfully subscribed!
This email has been registered