Home staging- Lakáseladás rekord idő alatt, piaci ár felett

0 darab hozzászólás

Hallottál már a Home staging-ről? Ez az ingatlanod eladásra való felkészítését jelenti, méghozzá rekordidő alatt és rekordáron. Elárulom, mit kell ehhez tenned.

El kell engedned a lakásod. Ha érzelmileg túlságosan ragaszkodsz hozzá, azzal az eladását éppen te szabotálod. Az sem jó, ha alig várod, hogy megszabadulj tőle, mert azt meg a vevők megérzik. A Home staging nem lakberendezés. Ha az otthonod túlságosan személyesre van berendezve, a vevők könnyen úgy érezhetik, hogy hívatlan vendégek nálad. A falakat fehérre fesd, és törekedj mindenben arra, hogy ne legyen megosztó. Minden otthonnak vannak hibái. A cél nem az, hogy ezeket eltitkold a vevő elől, az azonban igen, hogy a legjobb adottságait domborítsd ki. Ha csak egy helyiség felújítására futja, akkor az legyen vagy a konyha vagy a fürdőszoba, mert valójában e kettő adja el a lakásod. Ha a szobákat újrabútorozhatod, elég néhányat beszerezni, de az ütős darab legyen, ami kizárt, az egy heverő. Csökkentsd a bútorok számát. A polcokon pedig maximum három dolog legyen. Amikor fotózunk, kapcsold fel a villanyt, pakolj el mindent. Az emberek azt is észreveszik egy fotón, amit te nem. Süss süteményt, amikor a vevőd jön. A finom illatok azonnal beindítják nála a fészekrakó ösztönt.

Ha mindent jól csinálsz a felkészítés során, könnyen megeshet, hogy annyira megtetszik a végeredmény, hogy el sem akarod adni majd a lakásod.

Hozzászólás írása

Minden hozzászólást jóváhagyunk, mielőtt publikáljuk.
You have successfully subscribed!
This email has been registered