Ez a világ TOP 5 legdrágább szállodája

0 darab hozzászólás

Kitalálod, mennyibe kerül egyetlen éjszaka a világ legdrágább hotelszobájában? Kapaszkodj meg több mint 62 millió forintba. Ha kíváncsi vagy arra, hogy ezért a pénzért mit adnak, akkor tarts velem, mert most bemutatom a világ öt legdrágább szállodáját.

A ranglista ötödik helyezettje, a Four Seasons Hotel 52. emeleti lakosztálya a maga 399 négyzetméterével, ahonnan 360 fokos kilátással a városra szinte minden szemügyre vehető. A szálláshely többek között rendelkezik saját vízeséssel, egy Bösendorfer versenyzongorával, de egy privát, Rolls-Royce használata is részét képezi a szoba árának. Az USA legnagyobb Penthouse Lakosztálya Címet a The Mark Hotel birtokolja, ahol csak a terasz 762 négyzetméteres. Fürdőszobából pedig kapásból 6 van. Itt egy éjszaka átszámítva 44 millió forintnál meg is áll. Európának sem kell szégyenben maradnia, hiszen a dobogónk harmadik helyére fel tudott kúszni a svájci Hotel President Wilson. A lakosztályt előszeretettel veszik igénybe államfők és hírességek. Itt egy éjszaka átszámítva 57 millió forintba kerül. Aki ennyi pénzt ki tud fizetni egy éjszakáért, annak a biztonságára is ügyel a szálloda. Például a lakosztály golyóálló üvegezésével. Ahonnan gyönyörű a kilátás a Genfi-tóra és a Mont Blanc-ra. A luxusfelszereltségen túl az árban benne foglaltatik egy személyi asszisztens, saját szakács és egy komornyik. Az ár ismeretében nem biztos, hogy egyértelmű, de a vendég távozásakor őket azért nem viheti haza. Listánk ezüstérmese, az Empathy Suite, a The Palms Hotelben, Las Vegasban. Ha kedveled az extravagáns művészetet, akkor ez a hotel neked való. Itt a dekoráció nevezhető kissé bizarrnak, hiszen az egyik formaldehiddel töltött víztartályban két bikacápa van. Összesen 250 négyzetmétert lakhatsz be potom 60 millióért. Listánk abszolút befutója a Lover's Deep Luxus Tengeralattjáró Hotelje, ami a Karib-tengeren található. Felszállásért éjszakánként közel 63 millió forintot kell kiköhögni. Ezért az összegért kapunk egy saját kapitányt, helikopteres transzfert és 198 méter mélyre történő merülést. Kívánságod szerint vagy egy parti zátony közelében, vagy egy elsüllyedt csatahajó mellett hajthatod álomra a fejed ebben az úszószállodában.

Bár ezekbe a szállodákba valószínűleg sem te, sem én nem fogunk szobát foglalni, azért ne gondold, hogy a luxus csak a kiváltságosaké. Nálunk olyan felső kategóriás bútorokat is megtalálsz, melyek bármelyike bekerülhetne ezekbe a szállodákba, de akár a te otthonodba is. Kattints a bio-ban lévő linkre és nézz szét kínálatunkban!

Hozzászólás írása

Minden hozzászólást jóváhagyunk, mielőtt publikáljuk.
You have successfully subscribed!
This email has been registered