A 7 legjobb lakberendezési trend 2023-ban

0 darab hozzászólás

Hallottál már a Hipster Otthon trendről? Ha nem, akkor tarts velem, mert többek között ezt is bemutatom, az idei évet leginkább meghatározó lakberendezési stílusokból.

Bizony-bizony visszatérnek a 90-es évek legalábbis a színekben. Egy nemrégiben született trendfelmérésben a világosszürke kapta a legkevesebb szavazatot, mindössze 5 százalékot. Amit azonban érdemes lesz idén is befektetni, az a bézs, a barna és a krémszínek. A természetes anyagok divatja nem újdonság, de itt most nem az elmúlt évek organikus formáira és anyagaira gondolok, hanem a hipertextúrákra, azaz a márvány, a kő és a fa eltúlzott erezeteire, nagy mintázatú szemcséire. Igen kelendőek lesznek az áramvonalas, már-már szobrászati sziluettel rendelkező bútorok. A posztereket, nyomatokat pedig leváltják az értékes műalkotások. A smaragdzöld nagyon divatos lesz a hálószobákban. Akárcsak a füvet idéző padlószőnyegek, vagy a leveles árnyalatú bútorok. A fenntarthatóság továbbra is fontos szempont, így trendi marad minden kézzel készült kézműves termék, közöttük is az agyag, vagy a papírból készült dizájntermékek. Akárcsak a kézzel öntött műgyanta asztalok, üvegtéglák, csillogó koktélasztalok. Az idei év nagy dobása pedig az alabástrom lesz és a belőle készült lámpák vagy dekorok. Megbarátkozhatunk egy új fogalommal is, a Hipster otthont trendel, amely a fiatalabb generáció lakásaira lesz jellemző. Ahol a kortárs és vintage berendezések tök jónak tűnnek majd egymással, új életet lehelve a régi bútorokba.

Ha nincs ötleted arra nézve, hogy hogyan kéne a lakásodat úgy berendezni, hogy azt később se bánd meg, akkor látogass el hatalmas kétszintes áruházunkba és mi örömmel fogunk neked ebben tanácsot adni.

Hozzászólás írása

Minden hozzászólást jóváhagyunk, mielőtt publikáljuk.
You have successfully subscribed!
This email has been registered