8 ötlet kicsi HÁLÓSZOBÁK berendezéséhez

0 darab hozzászólás

Egy háromszor hármas hálószoba, minden, csak nem bálterem. És a kialakítása anélkül, hogy túlságosan zsúfolt lenne, vagy rendetlennek tűnne, igen nehéz feladat. Egyáltalán milyen bútorokat kell tartalmaznia, és azokat hova tedd?Kriszta vagyok, a Marco Mobili Bútoráruház Lakberendezője, és most erre adok ötletet.

Ez az elrendezés felszabadítja a hálószoba területének a felét, így itt akár jógázhatsz is. Ha az ágyat közvetlenül az ablak alá helyezed, akkor a szoba világos és szellős lesz. Olyan tárolóeszközökkel, mint egy fonott kosár a szekrény mellett, még egyedivé is teheted. Ha egy szerényebb minimalista hálószobára vágysz, akkor ez az elrendezés lehet neked a legjobb. Ha szükséges, ugyanakkor nincs másutt hely egy otthoni irodának vagy tanulósaroknak, akkor ezt így is elhelyezheted. Ha maximalizálni szeretnéd a teret, ez az elrendezés kiváló lehet. Ide az ágy mellé célszerű egy lekerekített éjjeli szekrényt választani. Itt egy nagy szekrénynek, egy fotelnek és egy éjjeli szekrénynek is marad hely. Ha nem csak az ágy két oldalán, de az ágy végében is elhelyezel egy keskeny futószőnyeget, azzal textúrát és némi izgalmat is vihetsz a helyiségbe. Ahhoz, hogy ez az elrendezés működjön, ne éjjeliszekrényben, hanem komódban gondolkodj. És helyezz el egy tükröt a falon, ami a tér illúzióját keltve világosabbá is teszi a helyiségedet. És még valami. Az ágyak méretének kiválasztása óriási különbséget jelent a szoba elrendezésében. Így ha helyhiánnyal küzdesz, jusson eszedbe, hogy nem feltétlenül kell kompromisszumot kötnöd.

Nálunk az ágyadat a legapróbb részletekig te tervezheted meg. És ha szeretnél még további hasznos lakberendezési ötletekről hallani, és még nem tetted meg, akkor kövess minket.

Hozzászólás írása

Minden hozzászólást jóváhagyunk, mielőtt publikáljuk.
You have successfully subscribed!
This email has been registered