8 lenyűgöző FALPANEL ötlet a lakásodba

0 darab hozzászólás

Tetszenek a falpanelek, de fogalmad sincs, hogy hogyan tudnád integrálni őket az otthonodba? Sebaj, jó helyen jársz. Kriszta vagyok, a Marco Mobili Bútoráruház Lakberendezője, és most azt mutatom meg, hogyan tudod velük új szintre emelni a lakásodat.

Elválaszthatod velük a nappalit az étkezőtől vagy egy stúdió lakásban a hálórésztől. Ha inkább meleg, klasszikus hatást akarsz vele elérni, akkor válassz 30-40 mm széles léceket, és helyezd el őket függőlegesen egészen a mennyezetig. Ha a lakásod elrendezése olyan, hogy amikor belépsz a lakásba, közvetlenül a konyhába vagy a nappaliba érkezel, egy ilyen térelválasztóval elszeparálhatod az egyes funkciókat. Adhatsz hozzá kabátakasztókat, vagy egy ülőpadot, ahol kényelmesen fel tudod venni a cipőidet, és egyben tároló dobozként is szolgálhat. Használhatod stílusos ágyvégnek, de leválaszthatsz vele egy gardróbot is az ágyad mögött, és így még a fénytől sem kell elbúcsúznod. Egy kisméretű hálószobában így felszerelve optikailag meg is nyújthatod vele a teret. Dekorálhatod vele a tv mögötti falat, de összességében bármilyen más falszakaszt is melegebbé tehetsz vele. Létrehozhatsz egy hangulatos irodai sarkot, ahol bizonyos magasságig beépítheted polcokkal is, hogy praktikusabb legyen. De lehet belőle ilyen pazar könyvespolcod is. Készülhet belőle impozáns lépcsőkorlát, amivel még egy ilyen szupermodern lépcsőházat is rendkívül izgalmassá tehetsz, és nem utolsó sorban biztonságossá. Végül pedig létrehozhatsz egy ilyen igazi műalkotást is a nappalidban. Elsőként győződj meg arról, hogy elegendő belmagassággal rendelkezel, mert egy ilyen megoldás vizuálisan csökkenti a teret. Ugyanakkor nagyszerű folytonosságot lehet vele elérni, vagy vizuálisan lehatárolni vele egy helyet.

Remélem hasznát vetted ezeknek a tanácsoknak. Holnap ismét jövök szuper lakberendezési ötletekkel. Remélem, akkor is találkozunk.

Hozzászólás írása

Minden hozzászólást jóváhagyunk, mielőtt publikáljuk.
You have successfully subscribed!
This email has been registered