8 FESTÉSI MÓD, amivel a HÁLÓSZOBA hangulatát megváltoztathatod!

0 darab hozzászólás

Tudtad, hogy ugyanaz a falfesték drámaian képes megváltoztatni egy szoba hangulatát, függően attól, hogy hova kerül fel a falra? Kriszta vagyok, a Marco Mobili Bútoráruház Lakberendezője, és most megmutatom egy csodás mediterrán hálószoba tervén keresztül, milyen óriási a különbség.

Ha az a célod, hogy növeld a térérzetet, akkor válassz egy világos alapszínt a szobának. Ha létre akarsz hozni az ágy mögött egy fókuszpontot, akkor fess fel egy ilyen alakzatot a falra. Ha egy impulzív formabontó hatás elérése a cél, akkor ezzel a mintával garantáltan elérheted. Így pedig mélységet és hangsúlyt adhatsz az ágy mögötti falszakasznak. Ha a falakat sötétebbre fested, a mennyezetet pedig ezen a módon világosabbra, az optikailag meg fogja emelni a teret. Így pedig optikailag szélesíteni tudsz egy keskenyebb szobát. A festés során, amit még figyelembe kell venned, az a belső fény iránya és mennyisége. Hiszen például egy ilyen festés össze is zsugorítja és sötétebbé is tesz egy szobát.

Ha neked is tetszett ez a terrakotta színben megálmodott hálószoba, az itt látható hozzá illő bútorokat nálunk meg is találod.

Hozzászólás írása

Minden hozzászólást jóváhagyunk, mielőtt publikáljuk.
You have successfully subscribed!
This email has been registered