A 9 legjobb hely a karácsonyfád számára

0 darab hozzászólás

Hova ne tedd semmiképp se, azt már az előző videómban megmutattam. Most következzék az a kilenc hely, ahol jól fog mutatni az otthonodban a karácsonyfád, s melyek közül az egyik még a jólétet is bevonzhatja az életedbe.

Arról már az előző videómban beszéltem, hogy miért nem javaslom, hogy a karácsonyfát az ablak elé tedd. Ugyanakkor ha az is a célod, hogy a szomszédok és a járókelők is gyönyörködhessenek benne, állítsd a fát vagy egy miniatűr facsoportot a verandára, vagy a bejáratnak az egyik, vagy akár mindkét oldalára. Ha túl kicsi az előszobád, akkor nem javaslom, de ha nagyobb, akkor akár egy konzolasztalra is elhelyezhetsz egy kisebb fát, ami a lakásba belépve kapásból meleg fogadtatásban részesíti az odaérkezőt. A nappaliban csak arra ügyelj, hogy a fa ne zárja el a fény útját, illetve ne legyen útban senkinek sem. Meg persze az sem árt, ha van a közelben egy dugaszoló aljzat az égősor számára. Az étkezőben is remekül mutat egy karácsonyfa, amivel életet lehelhetsz, például egy ilyen sarokba. A konyhában pedig egy kisebb fa akár az előkészítő pultra is kerülhet. Vagy a konyhaszigetre, ám ha ezt a helyhiány nem teszi lehetővé, a lámpatestek köré épített, vagy a széktámlákra applikált dekorációval is becsempészheted az ünnepi hangulatot a helyiségbe úgy, ahogy itt is látod. A hálószobában ideiglenesen az éjjeliszekrényre is helyezheted, amennyiben nem lóg rá az ágyra. De persze biztonságosabb, ha itt is egy sarkot dekorálsz vele. És ha van teraszod vagy erkélyed, a karácsonyfádat akár ott is felállíthatod, mint ahogy egy lépcső alatt is, amit minden karácsonyfa feldob. És hogy hova tedd akkor, ha a feng shui híve vagy? Akkor jársz a legjobban, ha a gazdagság területére helyezed, ami ennek a lakásnak a bal felső sarkában van.

És hogy mit tegyél akkor, ha ezek az ötletek a helyhiány miatt nálad nem kivitelezhetőek? A következő videóban ehhez adok tippeket, így ha arról sem akarsz lemaradni, akkor kövess minket!

Hozzászólás írása

Minden hozzászólást jóváhagyunk, mielőtt publikáljuk.
You have successfully subscribed!
This email has been registered