5 légtisztító szobanövény

0 darab hozzászólás

5 szobanövény, ami nem csupán dekorálni képes a lakásodat, de a NASA szerint légtisztító tulajdonságokkal is rendelkezik. Közülük melyiket találnám meg a lakásodban? Majd írd meg kommentben.

A legtöbb szobanövénnyel az a baj, hogy bár nappal rengeteg oxigént juttatnak a levegőbe, éjszaka pont ők a legnagyobb fogyasztói. Az orchideák azonban nem. Éjszaka is ontják az oxigént, ezért remek ötlet velük dekorálni egy hálószobát. Ha most költöztél új lakásba, vagy frissen festettél, akkor tegyél a lakásba zöldikét, mert segít a ragasztókban, festékekben és bútorokban lévő formaldehid vegyületek lebontásában. A flamingó virág pedig nem csupán az egyik leglátványosabb virág, de az ammónia legnagyobb ellensége. A wifi, az okostelefonok és számtalan elektromos kütyü elektroszmog terhelését pedig az oszlopkaktusz képes semlegesíteni. Míg a vitorlavirág a NASA szerint ezekkel a zseniális tulajdonságokkal bír.

Ez a hatalmas, 70.000 forint értékű Beauty csomagunk pedig további csodákra is képes, főleg, ha megnyered. Ehhez csak kattints a bio-ban lévő linkre, és pörgesd meg a Marco Mobili szerencsekerekét a Messengerben a "kezdés" gombra kattintva, ahol minden pörgetés nyer! De siess, le ne maradj, mert főnyereményünket bármikor kipörgethetik, és ez a szerencsés akár te is lehetsz!

Hozzászólás írása

Minden hozzászólást jóváhagyunk, mielőtt publikáljuk.
You have successfully subscribed!
This email has been registered