5 GYEREKSZOBA berendezési stílus

0 darab hozzászólás

Szeretnéd felújítani a gyerekszobát, de hiányzik az ihlet? Nyugalom, ennek a hiánya mindjárt el fog múlni. Kriszta vagyok, a Marco Mobili Bútoráruház lakberendezője, és akár kislányod, akár kisfiad van, a most következő válogatásból tutira tudsz majd inspirálódni.

A dzsungel téma az utóbbi évek nagy trendje, és nem véletlenül, így elsőként nézzünk egy ilyet. Itt ezzel a rafinált festéssel adjuk meg az alaphangot. Ha ezeket a színeket kevered, az mind a természetre emlékeztet. A zöld javítani fogja a gyerekek alvásminőségét, amit remekül ellensúlyoz a terrakotta. A szafari hangulat megteremtéséhez pedig használhatsz különféle állat trófeákat. Ezek lehetnek plüssök, de akár kartonból is készíthetsz ilyet házilag. Emellett részesítsd előnyben a fából, rattanból készült kosarakat és bútorokat. Ha egy ennél melegebb szoba kialakítása a célod, akkor próbáld ki például ezt a terrakottát. Ezzel a színnel a szobának csupán háromnegyed részét fesd ki, ami egyúttal optikailag meg is emeli a belmagasságot. Plusz lehetővé teszi a padlón lévő bútorok kiemelését. Arra azonban ügyelj, hogy ez csak akkor működik, hogy ha a terrakottát kiegészítő szín elég kontrasztos. Ha nem ez az első videó, amit tőlem látsz, akkor már tudod, hogy az egyik kedvenc trükköm a rétegezés. Ez most itt a szőnyegeknél érhető tetten. Ha az ágy elé helyezel egy négyzet alakút, akkor nyugodtan rátehetsz némi takarással egy attól eltérő formájút. Ha kedveled a falpaneleket, akkor dekorálhatod velük így is a gyerekszoba falát. Ezzel létrehozhatsz egy hegyi dekorációt, amihez igazán jól passzol egy sátorágy, ahol a nap végén a lurkó letáborozhat. Ha nyugtató légkörre vágysz, akkor ez a fehér- kék tónusra épülő tengerparti berendezés lehet a nektek való. A kéknek akár különböző árnyalatait is kikeverheted, ami még inkább fel fogja idézni a tenger látványát. Ugyan nem kell túlzásba esni, de néhány ikonikus díszítőelemmel nyugodtan dekorálhatod a falat. Ez lehet egy cápafaldísz, szörfdeszka, vagy a strand irányát mutató tábla. Polip, hal, rák plüssök. De ha valahol rátalálsz egy kiszuperált hajó kormánykerékre, el ne dobd! Ha egy dinamikusabb látványvilág a célod, akkor kipróbálhatod ezt a verziót. Itt a sátor utánzatú geometriai alakzat adja meg az alaphangot. Használj nyers autentikus anyagokat és dekorokat, amiknek egy részére akár a bolhapiacon is ráakadhatsz. És ne feledd, a legjobb dekorok mindig a gyermeked hobbijára utalnak, hiszen ebből fogja érezni, hogy megérted őt. Nyugodtan tegyél fel a falra egy gitárt vagy egy gördeszkát.

További ötletekért pedig összekötve a kellemest a hasznossal, látogass el veszprémi áruházunkba. A Balaton tőlünk csupán egy ugrásra van, így utána akár a családdal csobbanhattok is.

Hozzászólás írása

Minden hozzászólást jóváhagyunk, mielőtt publikáljuk.
You have successfully subscribed!
This email has been registered