Fenntartóság a Marco Mobilinél

A filozófiánk

A Föld a mi otthonunk. Természetesen mindannyiunk számára rendkívül fontos a környezetünk, melyben élünk. A fenntarthatóság vállalatunk egyik fő célkitűzése. Úgy gondoljuk, hogy egy szép otthon megalkotásának összhangban kellene lennie a tudatos beszerzéssel, termeléssel, és fenntarthatóság-tudatos kereskedelemmel. Tudjuk, hogy még hosszú út áll előttünk, de kitartóan dolgozunk azon, hogy csökkentsük ökológiai lábnyomunkat, melyet hátrahagyunk. Nap, mint nap, folyamatosan tanulunk és fejlődünk. Egyik fő feladatunk, hogy ne hunyjunk szemet, hanem proaktívan részt vegyünk a pozitív irányú változásban. Bár nem vagyunk tökéletesek, keményen dolgozunk víziónk elérésén: hogy a Marco Mobili egyre inkább fenntarthatóbbá váljon.

Gyártás

A fenntarthatóság iránti elköteleződésübket rendkívül komolyan vesszük. Ezért folyamatosan lépéseket teszünk az etikai és környezeti termelés érdekében. Nálunk számos olyan márka közül választhatsz, amelyek már több öko-címkét is elnyertek.

Jó nekem, jó a környezetnek.

Magyar termékek

Számos magyar gyártóval dolgozunk együtt, ezzel nem csak az ország gazdaságát támogatjuk, hanem megspórolhatjuk azt is, hogy egy termék több ezer kilométert utazzon. Többek között ezzel a fontos lépéssel szeretnénk megóvni környezetünket.

Csomagolás

Tekintettel arra, hogy évente több száz megrendelést teljesítünk, fontos számunkra, hogy termékeink csomagolása a lehető legfenntarthatóbb legyen. Ezért dobozaink 100%-ban újrahasznosítható anyagokból készülnek.

You have successfully subscribed!
This email has been registered