MARCO MOBILI 7. SZÜLETÉSNAP

2022. JÚNIUS 15-20.
(Szerdától - hétfőig)

PÖRGESD KI A SZERENCSÉDET!

7 éves lett a Marco Mobili Bútoráruház!

Június 15-20-ig a teljes kínálatunkhoz -10% kedvezménnyel juthatsz hozzá. Ráadásul, ha személyesen látogatsz el hozzánk, és megpörgeted az áruházunkban lévő szerencsekereket, akár -15-20%-kal olcsóbban is hazaviheted álmaid bútorát, vagy egy Electrolux turmix, egy JBL GO hordozható hangszóró, egy Tchibo kávéfőző, Billung dohányzóasztal, vagy Confield állólámpa boldog tulajdonosa lehetsz!

Találkozzunk a Marco Mobili Bútoráruházban vagy a www.marcomobili.hu webshopban, ahol szenzációs árakkal, igényes választékkal, és a tőlünk már megszokott szakértelemmel és kedvességgel várunk!

A) VÁSÁRLÁS SZEMÉLYESEN
A -10% kedvezmény minden termékünkre érvényesíthető személyesen áruházunkban.

Hogyan lehet a tiéd az extra -15%, -20% kedvezmény vagy a -10% kedvezmény + MEGLEPETÉS?
1. Válaszd ki a kiszemelt bútordarabodat, lakberendezési termékedet!
2. Pörgesd meg személyesen a Marco Mobili szerencsekerekét, hogy megtudd, -10%, -15%, -20% kedvezményt, vagy -10% kedvezményt + egy értékes meglepetést kapsz-e!

Amennyiben szerencsekerekünkön a -15%, -20% vagy -10%+MEGLEPETÉS mezőt pörgeted ki, egy általad választott termékre érvényesítheted ezeket az extra kedvezményeket. További termékeket -10% kedvezménnyel vásárolhatsz meg a Marco Mobili Napok keretén belül.

A meglepetés kiválasztásának menete:
Amennyiben a -10% kedvezmény + meglepetés mezőt pörgetted ki, választhatsz egy terméket 5 értékes meglepetésünk egyikéből. A meglepetések darabszáma limitált.
Választható meglepetések:

  • Electrolux turmix
  • JBL GO hordozható hangszóró
  • Tchibo kávéfőző
  • Billung dohányzóasztal
  • Coldfield állólámpa

Figyelem! A megrendelés felvétele/termék(ek) megvásárlása során pörgetheted meg a szerencsekereket. Minden megrendelés során, személyenként csak egyszer pörgethetsz. Újabb pörgetésekre nincs lehetőség. A meglepetés készpénzre nem váltható. Más kedvezménnyel, kedvezményt nyújtó kuponnal nem összevonható.

B) VÁSÁRLÁS WEBSHOPBAN
A -10% kedvezmény minden termékünkre érvényes a www.marcomobili.hu webshopunkban.

A -15%, -20%, -10% kedvezmény+MEGLEPETÉS kedvezmények kizárólag az áruházban történő vásárlások esetén érvényes, webshopunkban nem érvényesíthető. Más kedvezménnyel, kedvezményt nyújtó kuponnal nem összevonható.

Az akció időtartama: 2022. június 15-20. (szerdától - hétfőig)

You have successfully subscribed!
This email has been registered