RAJZPÁLYÁZAT GYEREKEKNEK

2021. október 25 - november 7.

MUTASD MEG, MILYEN LENNE KARÁCSONYKOR AZ OTTHONOD!

Itt az idő, hogy megmutasd, milyen bútorokkal rendeznéd be idén Karácsonykor az otthonod!

Ha ügyes leszel, a rajzoddal nem csak like-okat, de értékes Marco Mobili ajándékokat is nyerhetsz!

Ehhez nem kell mást tenned, mint (ha egyedül még nem megy, a szüleid segítségével) a Marco Mobili Bútoráruház weboldalán kiválasztani azokat a bútorokat, szőnyegeket, lámpákat, egyéb kiegészítőket, amikkel szívesen berendeznéd idén Karácsonykor a szobádat, vagy az egész lakásotokat. Ezután ragadj meg egy A4-es méretű rajzlapot, sok-sok színes ceruzát, és rajzold le nekünk az ezekkel a bútorokkal berendezett otthonotokat, vagy annak általad kiválasztott szobáját.

Ha elkészült a rajzod, kérd meg a szüleidet, hogy fényképezzék le, és küldjétek el nekünk az alábbi e-mail címre: marketing@marcomobili.hu, de akár személyesen is behozhatod áruházunkba!

A rajzodat legkésőbb 2021.11.07-éig kell a megadott címre elküldeni, vagy 2021.11.06-án nyitvatartási időben áruházunkban leadni a neved, életkorod, lakcímed, továbbá a rajzodon szereplő bútorok megnevezésével.

Ezt követően a beérkezett alkotásokat közzé fogjuk tenni FB oldalunkon, ahol 2021.11.09-11.14 között lehet rájuk szavazni.

Pályázatunkra 6-12 év közötti gyermekek alkotásait várjuk!

Az első 3 legtöbb közönségszavazatot kapott alkotót, továbbá a Marco Mobili zsűrije által kiválasztott pályázót megjutalmazzuk!

A 2. és 3. helyezettek díja

Egy apró meglepetés csomag

A Marco Mobili különdíjasának díja

  • Egy szuper trendi babzsák fotel
  • 10.000 Ft értékű Marco Mobili ajándékkártya, mely korlátlan ideig felhasználható áruházunkban.

Az 1. helyezett díja

  • Saját rajzzal díszített adventi naptár
  • Egy szuper trendi babzsák fotel, és egy
  • 20.000 Ft értékű Marco Mobili ajándékkártya, mely korlátlan ideig felhasználható áruházunkban.

Izgatottan várjuk csodaszép rajzodat!


RÉSZLETES JÁTÉKSZABÁLYZAT

1. A RAJZOK LEADÁSÁNAK IDŐTARTAMA:     2021.10.25-11.07.

SZAVAZATOK LEADÁSÁNAK IDŐTARTAMA: 2021.11.09-11.14.

EREDMÉNYHIRDETÉS : 2021.11.17.

2. A rajzpályázatra gyermekenként egy pályaművel lehet nevezni. Pályázatokat 6-12 év közötti gyermekek részéről várunk.

3. Az e-mail címünkre beküldött gyermekrajz mellett kérjük megadni a rajzot készítő kisgyermek pontos nevét és életkorát, lakcímét, továbbá a rajzon szereplő bútorok pontos nevét. Az áruházunkban személyesen leadott rajzok hátoldalára kérjük szépen a fenti adatokat olvashatóan feltüntetni.

4. A pályázatunkra beküldött rajzokat a Marco Mobili Bútoráruház FB oldalán tesszük közzé, a rajzot készítő gyermek nevének és életkorának feltüntetésével.

5. A játékban a pályaművekre szavazatot leadni 2021.11.14, éjfélig lehetséges a FB oldalunkon közzétett rajzoknál lévő like-gomb megnyomásával.

6. A rajpályázat eredményét és a nyertesek nevét FB oldalunkon tesszük közzé.

7. A 2.és 3. helyezettek díja egy apró meglepetés a Marco Mobili jóvoltából. A Marco Mobili különdíjasának jutalma 1 db babzsákfotel és 1 db 10.000 Ft értékű Marco Mobili Ajándékkártya. Az első helyezett díja 1 db babzsákfotel, 1 db saját rajzzal díszített adventi naptár, és 1 db 20.000 Ft értékű Marco Mobili Ajándékkártya.

8. Az ajándékkártya készpénzre nem váltható, és visszavonásig érvényes. A kártya személyre szóló, át nem ruházható. A felhasználás módja részletesen a www.marcomobili.hu oldalunkon olvasható.

9. A nyereményeket a játék lezárását követően, a FB oldalunkon közzétett időponttól egy héten belül lehet személyesen átvenni áruházunkban, ahol a nyeremény átvételéről fényképet készítünk az alkotóról, és azt weboldalunkon, közösségi platformjainkon közzétesszük. Ha a nyeremény személyes átvételére nincs lehetőség, úgy azt külön kérésre az előzetesen megadott postázási címre eljuttatjuk. Ebben az esetben kérjük a szülőket, hogy készítsenek a gyermekről és a nyereményről egy közös fényképet, és azt a marketing@marcomobili.hu címre szíveskedjenek elküldeni nekünk legkésőbb az ajándék átvételét követő napon.

10. A rajzpályázatra beérkező rajzokat áruházunk marketing céllal a későbbiekben is felhasználhatja, melyet a pályázó és törvényes képviselője a rajzpályázatra való nevezéssel elfogad.

A RAJZOK LEADÁSÁNAK IDŐTARTAMA:     2021.10.25-11.07.

SZAVAZATOK LEADÁSÁNAK IDŐTARTAMA: 2021.11.09-11.14.

EREDMÉNYHIRDETÉS: 2021.11.17.

PRÓBÁLD KI!
2 SZINTES ÁRUHÁZUNKBAN

HÍVJ MINKET!
+36 20 220 9927

You have successfully subscribed!
This email has been registered