Lakberendezési Konzultáció - Online vagy személyesen

Foglald le lakberendezési szakértőnket - ingyen - és tervezzük meg együtt álmaid otthonának berendezését!

Így működik

Az érdeklődéstől a megrendelésig 4 egyszerű lépésben

A te elképzeléseid

Lakberendezési szakértőnkkel részletesen átbeszélitek az elképzeléseidet, igényeidet és stíluspreferenciáidat.

Tervezés

Az interaktív lakberendezési konzultáció lehetőséget ad a valós idejű kérdések megválaszolására. A lakberendezési szakértőnk javaslatokat tesz és segít a koncepció kidolgozásában.

Megvalósítás

Lakberendezési szakértőnk konkrét termékeket ajánl neked, amelyekkel megalkothatod a megtervezett és megálmodott enteriőröket.

 

Megrendelés

Megrendeljük a kiválasztott termékeket, egyeztetünk veled, mely szolgáltatásainkkal tehetjük zökkenőmentessé az új bútoraid otthonodba való szállítását és összeszerelését.

Vágjunk bele!

Foglald le lakberendezési szakértőnket - ingyen - és tervezzük meg együtt álmaid otthonának berendezését!

Amit tőlünk kapsz

- 1 órás ONLINE vagy SZEMÉLYES (veszprémi bútoráruházunkban) konzultációt lakberendezési szakértőnkkel

- Személyre szabott tanácsokat az otthonod berendezésével, termékválasztásokkal kapcsolatban

Szebbé tesszük az otthonodat

Mi vagyunk az otthonod fűszere. Nem titkolt szenvedélyünk, hogy otthonodat még szebbé varázsoljuk - a személyes kívánságaidat és egyedi stílusodat figyelembe véve. Nem jelentjük ki, hogy mire van szükséged, de szívesen adunk tanácsot. Kollekciónk minden darabját gondosan válogattuk ki, lakberendezési szakértőink, lakberendezőink, dekoratőreink segítségével, az életstílusodhoz igazítva, hogy otthonod egyedi és különleges legyen - pont, mint te. Legyen szó akár a hálószobádról, a nappalidról, a konyhádról vagy az étkeződről - az otthonod minden szeglete stílusos belsőt érdemel.

Kik vagyunk?

A lakberendezési szakértőkből álló csapatunk hozzáértő tervezőkből, lakberendezőkből, dekoratőrökből áll, akik a személyes ízlésed szerint egy élhető koncepciót hoznak létre. A kifinomult esztétikai érzéknek és stílusnak köszönhetően megteremthetjük a megfelelő atmoszférát, mely kreatív ötletekre inspirál. Mindegy, hogy a hálószobádat szeretnéd berendezni vagy álmaid gardróbját - lakberendezési szakértőink minden enteriőr-projekthez egy hozzád és az otthonodhoz illő koncepciót kínálnak.

Ezt mind tőlünk kapod meg

Látogass el hozzánk, foglald le online lakberendezési-, konyha-, gardrób- vagy ülőgarnitúratervező szakértőnket vagy vedd fel velünk a kapcsolatot telefonon/email-ben, hogy átbeszéljük az elképzeléseidet.

Márkaválasztásodtól függően egy teljes koncepciót kaphatsz, mely egy 3D-s bútortervet, stílus-, valamint színtanácsadást is tartalmaz. Így könnyebben el tudod majd képzelni, hogy mely anyagok, textúrák és színek harmonizálnak egymással. Ezt követően már csak meg kell rendelned az általad megálmodott, ízlésedre és életviteledre szabott egyedi bútordarabot.

You have successfully subscribed!
This email has been registered