Dolgozz velünk, dolgozz velem!
Legyél a Marco Mobili Bútoráruház WOW-élmény felelőse!
Ötleteljünk, dolgozzunk együtt és varázsoljuk el igényes vásárlóinkat!
Szükség lesz a kreativitásodra, szépérzékedre, minimális marketing tudásodra, lakberendezés iránti szerelmedre, hogy tudj egyszerűen használható applikációkkal igényes grafikákat készíteni és hogy képes legyél hatni akár hosszabb írásokkal az emberekre. Hogy szeresd és a rendszeres használatból adódóan ismerd az Instagramot, a Facebookot és a Pinterestet.

Legyél a 7. erős láncszem az eltökélt és motivált csapatunkban.

A közvetlen társad Mira, azaz én leszek, a munkánkat online, otthonról, 8 órában végezzük, így bárhol is laksz az országban, ha magadra ismersz, jelentkezz! :)

Munkavégzés kezdete: 2020. szeptember

Várjuk önéletrajzodat az info@marcomobili.hu email címre, bérigény megjelölésével.

Az állásinterjú második részében pedig a kreativitásodat is megmutathatod. :)

Röviden rólunk:
Vállalkozásunkat Márkkal 2015-ben kezdtük 23 és 25 évesen, amikor Veszprémben megnyitottuk a Marco Mobili Bútoráruházat. Minden évben egyre nagyobb és nagyobb lépcsőfokokat ugorva bővítettük áruházunkat, raktárunkat és idéntől már online is vásárolhatnak tőlünk webáruházunkból. Bútoráruházunk a legnagyobb a megyében, az ország számos pontjáról látogatnak el hozzánk, hogy elvarázsolhassuk őket a különlegesen berendezett enteriőrökkel, magas minőségű termékeinkkel és fantasztikus csapatunkkal.