5 évvel ezelőtt, amikor a Marco Mobili Bútoráruház kapujait megnyitottuk, az első pillanattól kezdve csupán egy dolog lebegett a szemünk előtt: MÁSNAK lenni. Szebbnek, jobbnak, kedvesebbnek, emberibbnek, minőségibbnek. Ez volt a benzinünk, ez hajtott minket és a kollégáinkat napról napra. Mára már nem csak Veszprém, hanem az ország egyik legnagyobb és legszebb családi bútoráruházává váltunk, hatalmas raktárkészlettel.
Miután kemény munkával elértük ezeket a kitűzött célokat, vajon mi hajt még bennünket? Mi az, amiért minden nap felvesszük a cipőnket és elindulunk?
Hadd meséljünk el neked egy sztorit..
Van egy nagyon jó barátunk. Mikor a munkahelyén feláll, eszébe jut, hogy ma is óriási káosz fogja otthon fogadni. Bár ott még mindig jobban érzi magát, mint a munkahelyén, frusztrálva és letörten ül be az autóba. Hiába kapcsolhatná ki egy jó film, az ülőgarnitúrája szétfoszlik és elsüllyed a gödrökbe. Hiába főzhetne valami 5 csillagos vacsorát, a konyhája kényelmetlenül kicsi és ezért már az evőeszköztartóba is oda nem illő dolgokat kellett pakolnia. Egyszóval -mondjuk ki- már-már utál otthon lenni. Káosz. Rendszertelenség. RUMLI. Ki szeretne egy ilyen otthont? Hát senki.
Lehet, hogy most egy darabig még elvan így. De amikor újra eljön a rossz idő és újra a négy fal közé kell zárkóznia, akkor gyűlölni fog otthon lenni. Azt fogja mondani, hogy bárcsak nyáron, amikor energikusabb volt (netán a szabadság alatt), felújíthatta, felrissíthette volna a lakását. Vajon meddig hajlandó még káoszban élni?
Visszakanyarodva a sztorink elejéhez: pontosan ezekért a emberekért, barátainkért vagyunk.
Képzeld el, amikor hazaérsz és azt mondod:

“WOW! Ez az ÉN otthonom!”

Képzeld el, ahogy befekszel az új ágyadba, és az egész tested bizsereg a kényelemtől. Képzeld el, hogy az új, csinos kis konyhádban készült isteni főztöd után mind a tíz ujjukat megnyalják a barátaid.
Ez csak rajtad áll!

De mi történik, ha nem változtatsz?

Amikor fáradtan hazaérsz, ugyanarra a régi, foltos, kényelmetlen ülőgarnitúrára ülsz le. Előre tartasz a másnap reggeltől, mert tudod, hogy megint hátfájással fogsz kikecmeregni az ágyból. Ugyanúgy nem változik semmi. Miközben azt látod, hogy az ismerőseid, rokonaid sorra felújították az otthonukat.

Gyere el a születésnapunkra!

Látogass el a Marco Mobili Bútoráruházba! Vagy egy tapottat se moccanj és nézz körül a webshopunkban! :)
Szeretnénk, ha büszkeséggel és boldogsággal telve, fellélegezve azt mondanád: “Ez igen! Megcsináltam! Ez az én WOW-otthonom! És IMÁDOK itt lenni!”

 


SZÜLETÉSNAPI ELŐ-AKCIÓ

2020. június 18. 18:00 - 22:00 -15% kedvezmény MINDENRE!

Pakold teli a kosaradat, mert csütörtökön csak 4 óra áll rendelkezésedre, hogy -15% kedvezménnyel megvásárold a neked tetsző bútordarabokat, kiegészítőket!

Csak a webáruházunkban!

________

*Az akció kizárólag azokra a megrendelésekre érvényes, amelyek legkésőbb 2020. 06. 18. 23:59-ig banki átutalással kifizetésre is kerülnek.

*Az akció kizárólag a webshopban leadott megrendelésekre érvényes.

*Az akció nem vehető igénybe visszamondott megrendelések újbóli megrendelésére, valamint a Tempo Kondela termékeire.


SZÜLETÉSNAPI AKCIÓ

-10%-30% kedvezmény MINDENRE!

Személyesen a Marco Mobili Bútoráruházban, valamint a webáruházunkban!

________

*Az akció nem vehető igénybe visszamondott megrendelések újbóli megrendelésére, valamint a Tempo Kondela termékeire.


NYEREMÉNYJÁTÉK

Válaszolj kommentben a linken található videó alatt, és nyerj egy Bali dohányzóasztalt, 3 darab 10.000 Ft értékű Marco Mobili ajándékkártyát vagy a garantált nyereményt, egy tábla csokoládét.

Minden résztvevőnek garantált ajándék!

További információ, nyereményjáték:

https://www.facebook.com/watch/?v=1167184293648893

KÉRDÉS: Tippeld meg, hány ülőgarnitúra van kiállítva a Marco Mobili Bútoráruházban?

(ülőgarnitúra = kanapé, sarokgarnitúra, “U” alakú ülőgarnitúra, 3-2-1 garnitúra)


Nézd meg a kínálatunkat!

Teljes kollekció

Ülőgarnitúrák, konyhák, ágyak, gardróbok, irodabútorok, étkezőasztalok, székek, előszobák, stb.